Илияна Йотова: България наложи Западните Балкани в политиката на ЕС

“Инерком груп” купува бизнеса на ЧЕЗ в България за 320 млн. евро

Николай Николов: Защо кметът Фандъкова не иска да отговори на въпроси за небостъргачите на НИКМИ?

Сергей Лавров: НАТО ще принуди балканските страни да приемат философията на противопоставяне Алиансът не е в състояние да отговори на терористичната заплаха, посочи външният министър

Финансовият министър Владислав Горанов е поискал обяснение за драстичните разминавания в сметките на НЗОК

Стоян Александров пред “Труд” за обвиненията в лихварство: Нямам никакъв коментар

Бойко Борисов ще участва в неформалното заседание на Европейския съвет в Брюксел

„Инерком“ купува ЧЕЗ в България

Честват 135 г. от създаването на Варненското медицинско дружество

Над 70% от операциите в Урологията в Търново са ендоскопски

Цветанов и Нинова с общ законопроект Дават на родителите на загинали военнослужещи по време на задгранични мисии наследствени пенсии

Иракските власти предадоха на руските четири жени и 27 деца, свързани с “Ислямска държава”

Детска ясла в Монтана грейва по „Красива България”

Недохранените 3-годишни близнаци Стефан и Габриела отиват в дом или в приемно семейство Социалните служби установили, че не е подходящо да изпратят децата при баба им

Международен конкурс избира най-добрата концепция за нов градски център на Велико Търново

Queen забраниха на Тръмп да използва We Are the Champions

„Куин“ станаха поредните музиканти, които изразиха негодувание срещу кандидата на Републиканската партия за президентския пост Доналд Тръмп, след като той използва тяхна песен без позволение.

Милиардерът използва песента We Are the Champions за фон на свое представяне по време на конгреса на републиканците, на който кандидатурата му беше официално обявена, пише Guardian.

„Има непозволено използване по време на Републиканския конгрес против нашата воля“, заяви групата в съобщение в „Туитър“.

Тръмп не за първи път използва песента, въпреки призивите на „Куин“ да спре да го прави.

През юни китаристът Браян Мей заяви, че Тръмп не е искал разрешение, преди да пуска песента на свои мероприятия и бандата никога няма да му го разреши. По неговите думи никой политик не може да използва тяхната музика, в това число и Тръмп.

В същото време певецът Адам Ламбърт, който изнася концерти като вокал заедно с „Куин“, също остро разкритикува употребата на песента We Are the Champions за политически цели, отбелязвайки, че тя е написана от Фреди Меркюри – един от най-известните обществени личности, починали от СПИН.

„Ако вашата политическа партия прекарва десетилетия, отнасяйки се с хомосексуалните хора като с второкласни граждани, то познайте: не може да използвате музиката на Фреди Меркюри на свои конгреси“, написа в „Туитър“ Ламбърт, който също не кри своята сексуална ориентация.