Дидо от Д2 е големият победител във Фермата Съединение

Пет станаха жертвите на стрелеца от Страсбург

Невена Коканова открива Димитър Маринов преди Спилбърг Грандамата на българското кино е първата учителка на звездата от холивудския фаворит „Зелена книга“

Звезден финал на „Фермата“, Дидо от Д2 и Ваня отвяха Росица и Роман 

Порошенко: Няма да се удължава военното положение в Украйна, освен в случай на нападение от Русия

Медицински хеликоптер се разби в Португалия, четирима души загинаха

Льо Пен бие Макрон на президентски избори Сондаж отреди на крайнодясната лидерка 27% от гласовете

Гъста мъгла отменя полети в Холандия

Миле Китич слуша Фики в дома си

Катар има намерения да увеличи дяловото си участие в Дойче Банк

Израелци искат анексия на част от Западния бряг Депутати и министри се включиха в демонстрация на заселници

Каракачанов дава на съд за клевета бившия шеф на дирекция „Българско гражданство“ Катя Матева 

БНБ съветва: Банките да затегнат кредитните условия Предупреждават, че при вдигане на лихвите ще се увеличат лошите заеми

Поръчваме по интернет стоки от столични пазари Планира се ремонт на Женския пазар и първият пазар изцяло за български стоки

Входът за Столичния зоопарк става 6 лв. Строят нови заграждения за чакали и хиеновидни кучета

Митничари задържаха 1 072 литра горива и 53,5 литра алкохол край Ахелой

Митнически служители от специализираните отдели „Митническо разследване и разузнаване“ /МРР/ и „Акцизи“ към Митница Бургас задържаха 1 072 литра горива и 53,5 литра етилов алкохол без документи за платен акциз и произход.

Нелегалните горива и етилов алкохол са открити от митническите служители в „замразен“ строителен обект на жилищна сграда край пътя между Каблешково и Ахелой.

Мястото е било превърнато в магазин за плод-зеленчук. Митнически служители под прикритие го посещават като клиенти и установяват, че там се предлагат „под щанда“ бутилки с алкохол и съмнителни течности. При последвалата митническа проверка, митническите служители откриват под стълбището и в помещения на недостроената сграда 19 пластмасови бутилки от 10, 1,5 и 0,5 литра, пълни с етилов алкохол, с цвят и мирис на ракия, с общо количество 53,5 литра.

Също в пластмасови бутилки по 10 литра и в туби по 20 и 30 литра, митническите служители откриват между строителни материали вътре в сградата общо 1 072 литра светло и тъмнокафяво на цвят гориво, от което 1 062 литра с характеристики на дизелово гориво и 10 литра на бензин. Сградата-депо за нелегален алкохол и горива е собственост на еднолично дружество с адресна регистрация в гр.Равда.

Работата по случая продължава.От задържаните нелегални горива и алкохол са взети проби, които са предадени за лабораторен анализ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.