„Ботев“ (Пд) загуби Балтанов до края на 2016 г.

Полузащитникът на „Ботев“ (Пд) Лъчезар Балтанов ще бъде аут от терените до края на календарната година. Това стана ясно, след като юношата на „Левски“ премина ядрено- магнитен резонанс. Изследванията са показали частично разкъсване на предна кръстна връзка и менискус.

"Беше тежко да чуя диагнозата и да науча, че ще отсъствам дълго от терена, особено в навечерието на първенството, когато всички вече се настройваме на началото на новия сезон. Наистина е тежко, но това са фактите и съм длъжен да ги приема такива, каквито са. Искам час по-скоро да мине операцията и да фокусирам вниманието си върху възстановяването. Ще направя всичко, което зависи от мен, за да се завърна по-силен и колкото е възможно по-бързо на терена", заяви Балтанов.

"Ще бъда неотлъчно до отбора, въпреки травмата. Гласували са ми доверието да бъда капитан и ще помагам, с каквото мога извън терена. Съотборниците и треньорите ще могат да разчитат на съдействие за всичко, с което мога да бъда полезен", допълни "жълто-черният" №17.

"Призовавам привържениците да подкрепят отбора. Започваме първенството с дерби. Съжалявам, че няма да участвам в него, но знам, че можем да започнем с победа и публиката може да помогне много това да се случи. Нека феновете вярват в момчетата, защото те имат потенциал и можем да изградим силен отбор. Вярвам, че ни очаква вълнуващ сезон, в който заедно ще имаме поводи за радост", завърши капитанът на "Ботев".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ