Светлана Василева: Падам си по зрели мъже

Плеймейтката Светлана Василева пред „Зодиак“

Тръгва на уроци по пеене, преди да запише новата си песен

Светлана Василева е родена на 21 декември 1987 г. в Търговище. Завършила е Природо-математическата гимназия в родния си град. Носителка е на наградите "Мис Плейбой 2009", "Най-секси блондинка 2011" и "Секс символ на годината 2014".

Нейното име нашумя и покрай бившия главен директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо.

- Светлана, наскоро направи музикалния си дебют като дуетна половинка на попфолк изпълнителя Ангел. Имаш ли планове да се развивате в този бранш занапред?

- Имам планове да направя моя самостоятелна песен. Това мисля да се случи след лятото, защото сега съм се отдала изцяло на почивка и искам да го направя за новия сезон. Все пак сега искам да се запиша на курсове за пеене и не искам да бързам да стане, искам по-бавно, за да се получи по-добре. Аз съм доста критична към себе си и винаги може по-добре и по-добре, има какво още да се желае.

- Какви планове имаш за лятото? Как обичаш да си почиваш, къде?

- Ще ходя на почивка в Гърция с приятелки. Почти всяка година ходя там, не обичам да посещавам нашето Черноморие. От 4 години не съм била там. Един път даже ми се наложи за два дена да отида и за пореден път се убедих, че предпочитам в чужбина.

- Как обичаш да се забавляваш? Ходиш ли по клубове, или предпочиташ по-спокойно излизане?

- Преди 3-4 години предпочитах да ходя по клубове, да се забавлявам, да излизам с приятели, но си дадох почивка. Сега се наслаждавам на една хубава вечеря с приятели и близки. Не ми се излиза много, честно казано. Излизала съм достатъчно и мисля, че съм се наживяла, както се казва. Сега излизам само по поводи. Най-предпочитам на вечеря в хубав ресторант, вкусна храна, хубаво розе, с приятелки или приятели. Събираме се и мисля, че това е много приятно и много по-хубаво.

- Преди няколко месеца взе участие в сръбското риалити предаване „Парови“, но не беше много очарована от отношението там. Разкажи ни малко повече за преживяното. Би ли участвала отново в такъв формат, само че в България?

- По принцип за отношението на хората към мен - то беше много добро и съм много доволна, не мога да се оплача. Не бях доволна от хигиената там и от самото предаване. Когато влизах вътре, ми беше казано, че мястото ще изглежда по много по-различен начин. Щяхме да имаме постоянно хубава храна, че вътре всичко ще бъде чисто и че ще изглежда като един замък. Но всъщност, когато влязох вътре в тази къща, спахме в една много голяма спалня 35 човека. Имахме 4 тоалетни, които бяха доста мръсни, и това просто не можах да го преживея. Аз съм доста подреден човек и много държа на хигиената. Това е много важно за мен и не можах да издържа на тази мизерия, която беше там и си тръгнах.

Предлагаха ми да участвам в два български риалити формати, които скоро ще се излъчат, но отказах. В момента искам да си почина и даже бих казала, че предпочитам в момента за известно време да не съм в медийното пространство. Преди два дни направих една фотосесия, която мислим да я пуснем сега, и после искам малко почивка.

- Поддържаш ли връзка с другите участници в „Биг брадър“ от твоя сезон?

- Да, поддържаме контакт. Даже преди две седмици бяхме на гости при Катя и Здравко. С тях поддържам връзка, както и с Деян. Те са ми най-близки, но поддържам връзка и с Моника.

- Кои са най-близките ти хора от медийното пространство?

- Най-близка ми е Златка Райкова. С нея се чуваме всеки ден и се виждаме през ден, когато можем и нямаме ангажименти.

- А врагове имаш ли? Има ли човек, когото да мразиш?

- Нямам хора, които да не харесвам. Лично аз не мразя никого и не нападам никого. Мен дали някой ме мрази, не мога да отговоря. Предполагам, че има и такива.

- Много често се създават някакви скандали между млади и атрактивни момичета като теб. Каква мислиш е причината за това?

- Да, това е нещо нормално за нас. Хората, които ги говорят тези неща, винаги търсят някакъв скандал или някаква интрига.

- Преди няколко дни излезе информация, че с Пламен Богданов сте имали афера. Как ще коментираш тези твърдения?

- Това просто ме шокира, когато го видях. Точно тогава бях на кино с една моя приятелка и приятелки ми пращат тази статия, която един сайт беше публикувал. По принцип Пламен не го бях виждала изобщо след къщата, освен на едно събитие, където се засякохме случайно. Нито му имам телефонния номер, нито сме приятели във фейсбук или някоя от другите мрежи. Няма как и да бъда приятел с него. В къщата - да, може да се каже, че ми беше приятел, но не е от моята компания, не е от хората, с които аз се събирам, камо ли да бъда с него на почивка и даже да бъда с него в една хотелска стая. Това просто е невъзможно. Според мен просто момчето си търси някакъв пиар, което не мисля, че е много приятно, защото това ме засяга и мен. Ако случайно си имам приятел, това би попречило на връзката ми.

- По какъв тип мъже си падаш? Имаш ли специални критерии, на които всеки мъж до теб трябва да отговаря?

- Падам си по зрели мъже. Човек, който се е наживял и който може да оцени една жена. Да бъде кавалер, да има уважение към мен и най-вече да бъде узрял.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица