Пуснаха ВИП билети и покани за "Левски" - "Марибор" на черната борса

Истински бум на черния пазар предизвика „Левски“ за мача реванш с „Марибор“ от втория предварителен кръг в Лига Европа. Билетите за двубоя свършиха още в първи ден от официалната им продажба, но пропуски се намираха на черно.

В сайтовете за безплатни обяви дори се предлагаха ВИП места в новия сектор „А“. Билетите за там бяха с номинална цена 70 лв., но спекулантите ги предлагаха за двойно повече.

Заради големия интерес към мача в интернет можеха да се закупят и покани, които клубът дава на специални гости или хора, работещи в клуба. Тези пропуски бяха за места в сектор „В“ и струваха по 50 лв. бройката.

Черноборсаджиите не спряха дотук. Те предлагаха билети на завишени цени и в социалните мрежи. Съмнителни профили без снимки приканваха потребителите с публикации в групи с привърженици на „Левски“ да си купят места на „промоционални цени“. Спекулантите предлагаха билети за всеки сектор на стадион „Георги Аспарухов“.

Иначе часове преди двубоя фирмата, която продаваше билети по интернет, пусна немалко ограничени бройки. Това се случи заради предварително запазени места, които впоследствие не били платени. Така най-съобразителните фенове успяха да се сдобият с места на „Герена“ в секторите „А“ и „В“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ