Приеха в болница журналиста Димитри Иванов

Министър Аврамова: 60 млн. лв. са необходими за ремонт на АМ „Тракия“ в участъка Чирпан – Стара Загора

Гръцките фермери отново по пътищата, в понеделник започват мобилизации

Президентът прати бюджета в Конституционния съд Според Радев непостъпването на средства от концесията на летище София във Сребърния фонд е неприемливо

Жертвите на атентата в Страсбург вече са четири

Швеция подобри офертата си, предлага ни 10 изтребителя „Грипен“ на цената на 8

Мария Габриел: Телефонните обаждания и сърфирането в интернет са се увеличили след премахването на таксите за роуминг

Гръцката полиция задържа наркостока за над 100 млн. евро

Началникът на КАТ в Казанлък се е самоубил

Самолет C-27J „Spartan“ транспортира медицински екип за донорска ситуация

Министър Маринов: Длъжници сме на децата като институции и като родители

Прекъсвания на тока сринаха системата на КАТ Проблемът е отстранен

От Болница „Лозенец“ благодариха на премиера за решението му да запази статута на лечебното заведение Ще продължат да подкрепят идеята за изграждането на нова Национална детска многопрофилна болница

Президентът Радев изпрати съболезнователно писмо до Ердоган по повод влаковата катастрофа в Турция

Радев заминава на двудневно посещение в Йордания И съпругата му ще бъде с него

„Паякът“ в Пловдив ще жили с 20 лв. повече от август

Трите общински „паяка“ в Пловдив ще жилят с 20 лв. по-скъпо шофьорите на неправилно спрели МПС-та по булеварди и улици в града под тепетата – вместо 40 лв. ще плащат вече по 60 лв. при репатриране на колите им на двата наказателни паркинга.

Предложението за увеличение на санкцията е на директора на общинско предприятие „Паркиране и репатриране“ Ненко Калакунов и ще бъде гласувана на предстоящата сесия на местния парламент на 28 юли, за да може да влезе в сила още през август.

„Увеличението от 40 на 60 лв. е с цел ограничаване броя на МПС-тата, паркирали в нарушение на режима за паркиране или правилата за движение по пътищата, като по този начин създават опасност за останалите участници в движението и предпоставки за пътно-транспортни произшествия“, са мотивите на Ненко Калакунов.

Вдигането на санкцията за репатриране с 50% бе анонсирана още преди 10-ина дни от кмета на Пловдив Иван Тотев, който се оплака публично, че „наличието на общински „паяци“ не стряска по никакъв начин нарушителите, които продължават да си паркират безразборно и на забранени места“. Община Пловдив планира да закупи и четвърти общински „паяк“, който ще дежури късно вечер и през почивните дни.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.