Тръмп: Действията на Русия и Иран в Сирия са срам

Kорнелия Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, поиска лидерът на БСП

ЕС реже парите за земеделие и Кохезионната политика

Туск за Брекзит: Позицията на Великобритания е чиста илюзия

Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът Мая Манолова: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Обучават безработни младежи за парамедици в Пловдив, дават им и стипендии

Безработни младежи от Пловдивска област на възраст до 29 години ще бъдат обучавани за парамедици по проект “Нови възможности за младите хора”.

На 30 души, които отговарят на условията на програмата, ще бъде предложено безплатно обучение за професията “парамедик” (трета степен) и стипендия за времето на обучението. То ще започне през месец септември и ще продължи най-малко 7 месеца.

За всички, които завършат успешно курса на обучение, е осигурена работа за 6 месеца в ЦСМП (Центъра за спешна медицинска помощ) в Пловдив или филиалите му.

Кампанията по набиране на желаещи ще продължи до 31 август. Планирано е провеждане на информационни дни на място в градовете, в които ЦСМП-Пловдив има филиали.

Проектът се изпълнява от ЦСМП-Пловдив и МАР (Международен алианц за развитие). МАР е неправителствена организация, която работи в областта на подкрепата и развитието за младите хора чрез осигуряване на обучения, изграждане на мрежи и обмен на добри практики. Сдружението работи в партньорство с младежки организации от цяла Европа и изпълнява проекти, финансирани от европрограмите “Еразъм”, “Европа за гражданите”, “Младеж” и др.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.