Приключи операцията по издирването на изчезналите след срутването на моста в Генуа

Култовият Клуб „Седем“ в Търново чества една година на 7 септември Той се утвърди като средище за културни изяви

Независима експертиза искат близките на починалата в сливенската болница родилка

Сандански в трескава подготовка за „Пирин фолк“

Иранският външен министър: Европа не е готова да плати цената за ядреното споразумение

Гигантска акула страхувала океаните (инфографика) Звярът атакува отново, но от големия екран

Разраства се пожарът над Карлово

Тръмп разрешил на адвоката на Белия дом да сътрудничи на спецпрокуратурата

Спират водата в центъра на София утре

Труп на мъж изплува на Северния плаж в Бургас

Разследват палеж на два автомобила на автомонтьор От изпепеляване са спасени трета кола, стопанска постройка и близките къщи

Кипърски турски журналист подаде съдебен иск срещу Ердоган

Бразилия изпраща войски на границата с Венецуела

Свлачища и разрушени сгради след последния трус на остров Ломбок

Проф. Мария Балабанова: 20 минути на слънце стигат Най-много витамин D3 се синтезира в кожата между 11 и 15 часа

Нумерологичната прогноза на Ели Маринова

Ден на Венера, любовни дела. Светли, пастелни, бонбонени цветове.

Личен ден 1. Днес ще сте настроени новаторски, но едва ли ще намерите време да споделите с някого идеите си. Мислите и идеите ви ще са творчески и оригинални, но ще се наложи да ги отложите за след почивните дни и да се съсредоточите в непосредствените си задачи. Не създавайте пречки на хората около вас, не критикувайте и не мърморете, а просто работете. Днес не бива да форсирате нещата твърде много, за да не провалите романтичната вечер, която ви очаква. Денят е подходящ за покупка на нова техника.

Личен ден 2. Днес ще трябва да бъдете уравновесени, спокойни, дипломатични и доброжелателни, а не настроени господарски. Ще е добре да се постараете да слушате и да чувате какво говорят хората около вас. Така не само ще си осигурите сигурност и спокойствие, но и ще съберете доста полезна информация. Не се оплаквайте от формалностите и пречките, а просто помолете приятел да ви помогне. Възможна е неочаквана среща или приятна изненада. Денят може да е посветен на работата и рутината, но вечерта ще е романтична.

Личен ден 3. Днес ще се занимавате с писане и четене на документи и ще имате малко време за забавления. Не се противете на формалностите и пречките, сдържайте избликналия гняв. Първо ще трябва да свършите цялата текуща работа, а после ще можете да мислите за приятелите си. Възможно е да потърсите съвет и помощ от много специален за вас човек. Не бъдете ексцентрични, не клюкарствайте през този ден. Очаква ви макар и малко напрегната, но все пак романтична вечер.

Личен ден 4. Въпреки че ще сте настроени предпразнично, днес ще се наложи да свършите много работа без чужда помощ, да докажете, че можете да постигнете заявените от вас амбиции. Вместо да се оплаквате от формалности, ще се наложи да бъдете организирани и дисциплинирани. Довършете съвестно всяка задача, с която се захванете. Подредете всичко около себе си, преразгледайте бюджета си. Бъдете внимателни с околните си, за да не провалите романтичната вечер, която ви очаква. Внимавайте, днес може да срещнете различни пречки, които да породят вражди.

Личен ден 5. Денят ще е противоречив, ще трябва да се трудите здраво, вместо да се стремите към развлечения. Възможно е точно днес да ви хрумне някоя блестяща идея, овладейте устрема си и се опитайте първо да я обмислите в детайли. При решаване на проблеми не оспорвайте всичко, което ви кажат, не налагайте мнението си на всяка цена. Не стойте на едно място през този ден, срещнете се с приятели и обменете идеи за прекарването на почивните дни.

Личен ден 6. Днес ще се наложи да организирате предстоящите почивни дни почти без чужда помощ. Довършете всички детайли грижливо. През този ден ще имате много работа и ще необходимо да се справите с всичко в срок. Възможно е да се занимаете с правен, имуществен или материален проблем. Подредете работното си място и документите си, преразгледайте бюджета си. Денят ще е посветен на семейството и фамилията, на взаимопомощта, на хармонията, отговорността и любовта. Информирайте се предварително за всичко, което ви предстои, за да няма неприятни изненади. Денят е подходящ за покупка на вещи за дома.

Личен ден 7. Въпреки че ще обмисляте прекарването на почивните дни, днес е възможно е да ви се наложи да прочетете и да научите нещо ново във връзка с професията ви, не протестирайте, просто се запознайте с информацията. Днес ще е добре да проявите здрав разум и практичност, да внимавате да не злоупотребите със силата и властта си. Възможно е да намерите решение на стар, нерешен досега проблем. Мислете, преди да говорите и да действате, не се намесвайте в чужд живот.

Личен ден 8. Днес ще се наложи да впрегнете силата си за разрешаване на проблеми, свързани не само с непосредствените ви служебни задължения, но и във връзка с предстоящите почивни дни. Денят ще е посветен на усилен труд. Ще трябва да се справите с редица пречки и ограничения. Ще се занимавате с пари или материални ценности, с реализация на крупни проекти. Възможни са придобивки или поне обещания за такива. Бъдете внимателни и грижовни с близките си. Внимавайте какви рискове поемате.

Личен ден 9. Днес трябва да се стегнете и да работите здраво, въпреки чу в мислите си ще летите надалеч. Ще трябва да довършите всичко изостанало от миналите дни. Сега ще сте по-емоционални от друг път, но ще трябва да се овладеете, за да имате успех и в работата си, и в отношенията с хората около вас. Избягвайте манипулацията и демагогията, не се поддавайте на чужди внушения. Възможно е да имате публична изява или да се почувствате като на сцена. Не започвайте нищо генерално ново.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.