Горещите афери в чалгата

Кой, с кого, защо и как спи

Фолк дивите разменят не само микрофони и слава, но мъже с положение

Интимните взаимоотношения в попфолк средите са сред най-пикантните теми в родния шоубизнес. За никого не е тайна, че популярните лица обичат да се заиграват едни с други, което често пъти води до горещи, но краткотрайни афери. „Зодиак“ събира някои от най-скандалните от тях.

Главните действащи лица в тези сюжети почти винаги са едни и същи. Героите са певици, футболисти, плеймейтки и бизнесмени. Имената на няколко персони винаги изкачат, когато става дума за секс скандал или пореден любовен триъгълник. Учудващ за всички обаче е фактът, че се открояват и светски двойки, които продължават да бъдат заедно дори и след първоначалната тръпка. Какво ги държи заедно? Злите езици твърдят, че са парите, а не любовта.

Едно от поприщата, където партньорите постоянно се разменят, е попфолкът. Жанрът е известен със закачливите си текстове, ориенталските ритми и разкрепостено поведение. Той явно черпи вдъхновение от живота на изпълнителите, който постоянно бъка от клюки.

Въпреки че преобладаващата част от тези слухове се оказват неистинни, съществуват и реални примери, в които провокативни изпълнителки си разменят един и същи мъж. И то по няколко пъти.

В една част от случаите на звездно комбиниране става дума само за секс, без излишно привързване. В останалата част - за дълготрайна връзка, от която се ражда живо доказателство за чувствата между двамата любовници.

Няма достоен за Преслава

Певицата на годината за седем поредни години Преслава е безспорно най-обсъжданата певица, не само в попфолка. Само за последната година клюката носеше, че е имала сексуални отношения най-малко с пет различни популярни мъже.

Един от тях е колегата и дуетна половинка Фики Стораро. Сред гаджетата бяха още актьорът Станимир Гъмов, а след това участниците в популярно риалити Калина Врачански и Орлин Павлов. Накрая Преси пристана и на футболиста Ники Михайлов, като всичко между тях приключило само за броени дни, твърдят запознати с личния й живот.

Алисия и Николета още делят Валери

Любовният триъгълник между плеймейтката Николета Лозанова, фолк дивата Алисия и футболистът Валери Божинов продължава повече от половин десетилетие. Певицата от „Ара Мюзик“ първа забърсала звездния играч и му роди син.

Всичко обаче приключило, когато водещата на „Папараци“ се намърдала в семейното легло на двойката и взела акъла на плейбоя. Връзката на Николета и Валери също се разпадна, но както и с Алисия, страстната афера даде плод - още един наследник за играча на „Партизан“. Двете сексапилни дами дълго време водеха война помежду си и никоя не можа да преживее, че Валери някога е обичал съперничката. Въпреки опитите преди няколко месеца да заровят томахавката и поне привидно да изглеждат като „приятелки“, за всички е ясно, че враждата между Алисия и Николета продължава и до днес.

Неустоимият чар на Коко Динев

Бизнесменът Константин Динев е известен освен с множеството си притежания, така и с любовните си авантюри. Първа в списъка на Коко попада фолк дивата Нелина, която е била с хазартния бос цели пет години. Следващото звездно завоевание на бизнесмена е изпълнителката на „Погледни ме в очите“ Анелия. Твърди се, че именно Динев е главният виновник чалга звездата да се изстреля до върха в музикалната си кариера.

След почти тригодишна връзка, брак и дете двамата решават да прекратят своите отношения. Сегашната половинка на бизнесмена е друго попълнение на „Пайнер“ - Емилия, която в момента е бременна и двамата очакват първото си дете след няколко месеца.

Благо Джизъса и неговите бройки

Известният с многото си татуси и метросексуален външен вид Благой Георгиев се радва на немалка популярност сред красивите жени. Джизъса успява да вкара в леглото си няколко от най-сексапилните жени, но най-известни са аферите му с гимнастичката Христина Витанова, която му ражда две деца - Йоана и Давид, непълнолетната по това време, провокативната Куини-Алис, както и сегашната му половинка, руската танцьорка Есмер. Само преди няколко дни тя го дари с още един син и двамата засега изглеждат на върха на щастието.

Преди няколко години обаче и той не подмина попфолк средите и имаше връзка с певицата Лияна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица