Илиян Илиев остава управител на ВиК-Шумен

Жители на три села блокираха пътя Перник – София заради водния режим

Бургас с нов паркинг за 50 коли

Благотворителният календар на Fibank вдъхновява да правиш добро

Дължими налози за служебен аванс за шефа

Криминалисти от Сливен беседват с ученици за вредата от наркотиците

Районна прокуратура – Средец дарява награда от ВСС на „Българската Коледа“

Премиерът Борисов: Принципът, който сам защитавал, е отбрана и възпиране, но диалог с Русия (ВИДЕО)

Срути се стена на строителен изкоп в столичния квартал „Манастирски ливади“

Светофар падна на кръстовище в столицата

Глобиха бивш кмет 3000 лева за незаконно сметище

Приеха Андреа в болница на системи (СНИМКА)

Синът на Миню Стайков остава на свобода

Силно земетресение е усетено край остров Крит

Шофьорка отнесе пешеходец на улица в Лом

През уикенда се ограничава движението през прохода „Шипка“ за провеждането на автомобилното състезание „Шипка 2016 Дамасцена“

В събота и неделя се ограничава движението през прохода „Шипка“ за провеждането на автомобилното състезание „Шипка 2016 Дамасцена“.

Движението през прохода ще бъде спряно през голяма част от идващите почивни дни, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Утре – 23 юли (събота), от 9:30 ч. до 20:30 ч. и на 24 юли (неделя) от 6:00 ч. до 17:00 ч., заради автомобилното планинско състезание „Шипка 2016 Дамасцена“, движението по пътя: връх Шипка – гр. Шипка – Казанлък от км 170 до км 188, ще се пренасочва по обходен маршрут.

В посока Габрово-Казанлък трафикът ще се отбива от връх Шипка на кръстовището на връх Бузлуджа по пътя: връх Шипка – връх Бузлуджа – общински път 50025 Национален парк „Бузлуджа“ – път I-5 за Казанлък.

В посока Казанлък-Габрово движението на автомобилите ще се отбива на кръстовището на път I-5 при км 188 (след град Крън) по общинския път 50025 за Националния парк „Бузлуджа“ – път III-5005 връх Бузлуджа – връх Шипка – път I-5 за Габрово.
За движещите се по път I-5, посока Габрово-София /Пловдив/, трафикът се отбива по път III-5601 Шейново – Дунавци.

Шофьорите е необходимо да спазват поставената сигнализация, както и указанията на полицейските постове при посочените километри и кръстовищата.

Движението на моторните превозни средства по път I-5 (E85) ще бъде възстановено след 20.30 ч. на 23 юли и след 17.00 ч. на 24 юли.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.