Двоен ръст на жилищно строителство в Шуменско

Коли и камиони вървят по мост на 5 века Кадин мост в село Невестино е построен през далечната 1470 г.

Губернаторът на Търново обходи проблемни пътни участъци в Златаришко

Стартът на Серия А пряко в ефира на MAX Sport в събота и неделя

КЕВР започва проверка за отклоненията във водата в Харманли

Пиян шофьор уцели две паркирани коли

2600 литра нелегален алкохол откриха в склад в Бургас

Доналд Тръмп: САЩ няма да плащат на Турция за освобождаването на задържания пастор

Падна сайтът на Министерството на правосъдието

„Балкански синдром“ влиза в учебника по литература Задължителните текстове ще са подредени в девет теми, учениците също ще могат да предлагат произведения

Цецка Цачева: Не може да няма отговорни, когато България за няколко дни остане без Търговски регистър

Министър Петков: До понеделник трябва да имаме нов законопроект за промените в Закона за хората с увреждания

Николина Ангелкова: Ще заведа дело за клевета срещу бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев

Шефът на КАТ Бойко Рановски става директор на ДАИ

Самолет кацна извънредно на остров Крит след заплаха за бомба на борда

„ЗОРА“ стартира от Пловдив тотална промяна на визията на магазините си

Единствената изцяло българска верига за IT, бяла, черна, климатична и офис техника – „ЗОРА“, стартира от Пловдив тоталната промяна на визията на своите 35 магазина в 20 града в страната. Тази година „ЗОРА“ отбелязва своя 25-годишен юбилей. Началото бе поставено през 1991 г. с един магазин под наем от 18 кв.м на улица „Козлодуй“ в столицата с 1 хладилник, 1 пералня, 1 прахосмукачка и $ 4100, припомни първите стъпки основателят на „ЗОРА“ Георги Милушев. В семейния бизнес той включва сина си Стефан Милушев и зет си Пламен Стойков. „Най-големият капитал са хората от огромния ни колектив, някои от които работят заедно с нас над 20 години!“, твърдят тримата съсобственици на проспериращата верига. Водени от непрекъснатия си стремеж да предлагат все по-добри и модерни решения на клиентите си, от компанията решават да направят важна промяна, с която да докажат, че успехът й е резултат на непрестанно развитие и усъвършенстване. Именно затова навръх своя 25-и рожден ден „ЗОРА“ полага основите на коренна промяна на корпоративната си идентичност и визия и поставя началото на развитие през следващия четвърт век с новия изцяло обновен магазин в Пловдив на ул. „Недко Каблешков“. В него пространството е изцяло адекватно на динамиката и иновативността, с която се развиват технологиите. Въпросът с вътрешното пространство на магазина е успешно решен като място за общуване, предлагащо дигитално и футуристично изживяване. Постигнато е съвършено единство на трите елемента – материал, форма и цвят, което предава на средата усещане за достижимо бъдеще.

Началото на промяната бе показано на официалното откриване на магазина в Пловдив. То бе уважено от стотици гости начело с губернатора на Пловдив Здравко Димитров и бившия президент на БФС и ЦСКА Валентин Михов. „Където съм откривал нов магазин или банков офис, успехът е на 100% гарантиран!“, декларира областният управител. Водещ на атрактивното парти бе певецът Орлин Павлов, който изпълни няколко свои хита, преди да отстъпи мястото си на сцената на впечатляващия получовек-полумашина ANDROMEGA – първия мегаробот в България, съвместяващ в себе си най-актуалните и спиращи дъха клубни ефекти и създаден с единствената цел да ви изпрати на магическо аудио-визуално пътешествие в друга реалност. Присъстващите на откриването станаха свидетели на емоционална и невиждана експлозия от звук и светлина, на чийто фон зрелищно падна белият воал, закриващ целия магазин, за да се затворят вратите и всички да забравят, че са на планетата Земя. Подготвеният невероятен спектакъл отведе всички присъстващи в бъдещето. За веригата „ЗОРА“ то вече е настъпило и може да се определи като иновативност и динамика, инспирирани от космически технологии за постигане на дигитално и футуристично изживяване, присъщо на съвременния човек.

Интериорът на новия магазин на „ЗОРА“ в Пловдив е по идеен проект на архитектурно студио „City scape“ („Сити Скейп“), а творенията на арх. Гергана Милушева и екипът й могат да бъдат видени предимно в Дубай. В дизайна са вградени новите послания на „ЗОРА“ за лесно общуване, достъпност и култ към научно-техническия прогрес. Следващият магазин от веригата, който ще отвори врати с абсолютно нова визия, ще е във Варна, а датата на събитието ще е 20 септември, разкри Георги Милушев, основател на марка „ЗОРА“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.