Спецсъдът определи 40 000 лева гаранция за кмета на Несебър Николай Димитров

Руският посланик: У нас все още гледат на България като държава на духа Не виждаме заплаха за интересите на Русия, която да идва от Балканите, каза Анатолий Макаров

Откриха 30 мигранти в камион в Северна Македония

Шофьор алкохолик отива за 17 месеца зад решетките

Илиян Илиев остава управител на ВиК-Шумен

Жители на три села блокираха пътя Перник – София заради водния режим

Бургас с нов паркинг за 50 коли

Благотворителният календар на Fibank вдъхновява да правиш добро

Дължими налози за служебен аванс за шефа

Криминалисти от Сливен беседват с ученици за вредата от наркотиците

Районна прокуратура – Средец дарява награда от ВСС на „Българската Коледа“

Премиерът Борисов: Принципът, който сам защитавал, е отбрана и възпиране, но диалог с Русия (ВИДЕО)

Срути се стена на строителен изкоп в столичния квартал „Манастирски ливади“

Светофар падна на кръстовище в столицата

Глобиха бивш кмет 3000 лева за незаконно сметище

Рокади по върховете на НСО

Ръководството на Националната служба за охрана (НСО) има нов заместник-началник. На мястото на досегашния полковник Юлиан Харалампиев е назначен подполковник Емил Тонев, съобщават от Националната служба за охрана.

С Указ №241/13.07.2016 г. на президента на Република България г-н Росен Плевнелиев, на основание чл.98, т. 7 от Конституцията на Република България и чл. 11, ал. 1 от Закона за Националната служба за охрана (ЗНСО), за заместник-началник на службата е назначен подполковник Емил Симеонов Тонев.

Със заповед на началника на Националната служба за охрана ген.-лейт. д-р Ангел Антонов подп. Тонев е повишен в звание Полковник.

С Указ № 240/13.07.2016 г. на президента на Република България г-н Росен Плевнелиев, на основание чл.98, т. 7 от Конституцията на Република България и чл. 11, ал. 3 от Закона за Националната служба за охрана, досегашният заместник-началник на службата полковник Юлиан Василев Харалампиев е освободен от заеманата длъжност поради това, че не отговаря на изискванията на чл. 8, ал. 2, т. 3 от ЗНСО – не притежава необходимия 5-годишен минимален стаж на ръководна длъжност.

Полк. Харалампиев е преназначен на друга подходяща длъжност в НСО, с оглед на натрупания професионален опит и притежавани ръководни умения.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.