190 варненчета станали жертви на престъпления за година

2,3 млн. лева за инвестиции в Котел

Легионерът от Орешник остава в ареста

Окончателно: 18 години затвор за Минчо Янков, който уби съперник и намушка изгората си

Кирил Домусчиев: Целта е ясна!

БНБ пуска в обращение сребърна възпоменателна монета на тема „140 години от Освобождението на България“

Осъдиха условно похотлив дядка, блудствал с непълнолетно момиче от Петрич

Станимир Стоилов: Случват се неща, които не ми харесват

Унгария иска от Брюксел половин милиард евро обезщетние за охраната на границите

8 години решетки за рецидивист, изнасилил жена на улицата

“Тоалетна” зад храст на столичния площад “Света Неделя”

ЧСИ отива на съд за кражба на над 320 000 лв. от длъжници

Разследват палеж на кучкарник на зоозащитници

“Воля” реже Реформаторите и Бареков от избирателните комисии

Един от 10 българи вярва, че Истанбулската конвенция ще ограничи насилието върху жени 70% са срещу гей-браковете

ГЕРБ събра предизборния си щаб

Националният предизборен щаб на ГЕРБ разгледа обобщените данни за готовността на областните структури на партията от цялата страна за стартирането на предизборната кампания за президентските избори, съобщи пресцентърът на партията.

Бяха финализирани датите за провеждането на събитията от графика на националния предизборен лъч на председателя на Националния предизборен щаб и на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. По традиция кандидатите на ГЕРБ ще посетят всички области на страната и ще проведат срещи в максимален брой населени места с предложени от местните партийни структури представители на обществени, професионални, синдикални, работодателски и неправителствени организации.

На заседанието си Националният предизборен щаб разгледа и прецизира детайлите около окончателната визия на предизборните плакати и агитационните материали на ГЕРБ. Обсъдени бяха и подробности около формулирането на предизборния слоган на партията.

По традиция откриването на предизборната кампания на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще се проведе в зала „Арена Армеец“ в София и в него ще участват около 15 хиляди членове и симпатизанти на партията от цялата страна, реши още Националният предизборен щаб.

През втората половина на месец август Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще финализира и утвърди окончателно всички детайли и графици по провеждането на кандидат-президентската кампания.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.