Юрген Клоп вкара „Ливърпул“ в затвора

Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп вкара играчите си в затвора. Треньорът заведе отбора до легендарния Алкатраз по време на турнето в САЩ.

Филипе Коутиньо, Роберто Фирмино, Даниел Стъридж и Садио Мане останалите звезди на „мърсисайдци“ си направиха снимки в килиите, където са били затворени едни от най-опасните престъпници на Америка. През 30-те и 40-те години на ХХ век Алкатраз приема извършителите на най-тежките престъпления в страната. Един от най-известните американски гангстери - Ал Капоне, също е лежал в дранголника, който се намира на остров в близост до Сан Франциско. Според официалната информация са регистрирани общо 14 опита за бягство (1 успешно) с участието на 34 души. Петима затворниците са застреляни, двама са се удавили, петима се водят безследно изчезнали, а останалите са били заловени.

„Ливърпул“ ще изиграе 5 контроли на турнето си в САЩ. Играчите на Юрген Клоп ще премерят сили с „Челси“ (27 юли), „Милан“ (31 юли), „Рома“ (2 август), „Барселона“ (6 август) и „Майц“ (7 август).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят