За пореден път МВР атакува „министерството на любовта”

МВР атакува за пореден път „министерството на любовта“ - така благоевградчани наричат хотела, в който работят проститутките на Мартин Филипов-Дебелия, наричан още „министър на любовта“. При атаката продавачка на любов бе арестувана с клиенти и дрога. Акцията станала по сигнал, получен в 8 ч завчера на тел. 112.

Той гласял, че в една от хотелските стаи младежи употребяват наркотици. Пристигнали полицаи и заварили петима млади мъже и една жена. С протокол за доброволно предаване от тях били иззети две пликчета с кокаин - 0,5 и 0,2.

Шестимата били задържани за 24 часа. В същия хотел преди два месеца бе арестуван прочутият сводник - „министър на любовта“. Тогава се разбра,че той ползва там стаи, в които настанява момичетата и мераклии за секс услуги. Неговото „министерство“ си работи, въпреки че той е зад решетките, коментираха камериерки.

Дебелия беше задържан с двама полицаи, обвинени, че държат „чадър“ над сводническата му дейност . Единият беше освободен, защото се оказа, че разработвал сводника, но другият остана в ареста.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право