Дневният хороскоп на Диляна Костова

С влизането на Луната в знака Овен в небето се активира хармоничен троен аспект между нея, Слънцето, Венера и Меркурий в Лъв и Сатурн в Стрелец. Формирана в огнени знаци, тази конфигурация дава много добро, силно и енергично начало на седмицата. Ако изникнат нежелани ситуации, има условия да се решават бързо. Нещата днес се случват лесно, сякаш от само себе си, и като че ли идват наготово. Рискът на деня е да не се дооценят възможностите, които ни се поднасят.

ОВЕН

От сутринта денят ви тръгва добре. Настроението още от дома е приповдигнато, а в работата седмицата започва успешно. Позитивизмът може да се помрачи от внезапна проверка или финансова неуредица в офиса, както и от здравословен проблем. Времето е подходящо за сключване на договори, включително за приключване на имотни сделки. Финансови постъпления в дома ще зарадват част от вас.

ТЕЛЕЦ

Уверете се, че документите, с които работите днес, са коректни и тогава ги придвижвайте. Възможно е да изникне шанс за работа в чужбина или по чуждестранен проект. Не е препоръчително да подписвате договори, нито да движите съдебни въпроси. В общуването с партньори и съдружници може да изпитате затруднение. Добра новина или среща със стар приятел ще разведри настроението ви.

БЛИЗНАЦИ

Позволете си да похарчите пари за удоволствие. Някои от вас ще решат да поемат премерен финансов риск. Грижи на работното място и конфликт с колеги могат да помрачат деня ви, разсейте облаците с организиране на задгранично пътуване, потърсете опора у интимния партньор и децата. Някои от вас е възможно да намерят пари, които са скрили и забравили, или да получат неочаквани финансови постъпления .

РАК

Амбицирани сте да постигнете целите си за седмицата още от днес. Отношенията в дома и с брачния партньор са хармонични. Само децата могат да ви пренапрегнат, а несемейните да влязат в конфликт с интимния партньор. Не поемайте никакви рискове днес, общувайте с близките и с приятелите. Възможно е да завържете нови ползотворни контакти, които впоследствие да оползотворите и да получите дивиденти.

ЛЪВ

Някои от вас ще получат очаквани новини от чужбина или ще бъдат изненадани от задгранична командировка. Неуредени и изостанали въпроси на работното място ще намерят разрешение. Други да очакват приятна изненада от страна на съдружници и партньори, включително от брачния. На работното място имате възможност да останете по- пасивни и да разчитате на колегите. Не решавайте имуществени дела и не внасяйте напрежение в дома.

ДЕВА

Приятел ще ви помогне, ако имате нужда от финансова подкрепа днес. Някои от вас ще се радват на неочаквани постъпления. Работите с чужденци ще вървят гладко, а на работното място обстановката е спокойна. Интимният партньор или децата ще ви изненадат приятно, а пред необвързаните е възможно неочаквано да се появи шанс за нова авантюра. Бъдете внимателни зад волана и при работа с документи.

ВЕЗНИ

Днес реализирайте личните си цели, както и тези, които сте поставили с партньорите в бизнеса и в живота. Чувствате се добре физически, може да усещате и прилив на повече сексуална енергия. Всичко, което касае дом, деца, родители, днес ще се случва лесно и без особени усилия. Обърнете специално внимание на интимния партньор. Финансови затруднения може да изникнат изневиделица. Не давайте пари назаем.

СКОРПИОН

Възможно е да изскочи служебно пътуване зад граница или да изникнат грижи около чуждестранни дела. Неочаквано ще получите решение на проблемите. Денят е подходящ за оформяне на документи и срещи с близки роднини. В дома отношенията са хармонични, може да предприемете планирана промяна. Партньорствата, които стартирате днес, са успешни . Това, което може да провали деня ви, е собствената ви раздразнителност.

СТРЕЛЕЦ

Днес обърнете сериозно внимание на здравето си. Грижи около партньора или децата могат да ви разтревожат. Някои от вас ще получат заслужено възнаграждение за труда си. Други успешно ще придвижат документи и ще решават въпроси с близките си. Добри новини ще ви разсеят, а на работното място ще бъде спокойно. Обърнете внимание на хората от обкръжението си и обогатете социалната си среда.

КОЗИРОГ

Най-позитивен ще бъде денят за тези от вас, които отдадат необходимо внимание на любимите хора и брачните половинки. Намерете начин да се разтоварите заедно, това ще зареди положително и двама ви. Финансови постъпления от добри сделки също може да повдигнат градуса на настроението, така също и работа около недвижими имоти. Отложете ангажиментите с приятели и не разчитайте особено на подкрепата им днес.

ВОДОЛЕЙ

Обърнете се към близките си роднини, ако имате нужда някой да ви помогне в ежедневните задачи - и към колегите на работното място. Трудно ще ви бъде да се справите с всичко сами и това може да разгневи ръководството и да ви докара главоболия. В дома отношенията са спокойни, добре ще е да предприемете някаква промяна. При първа възможност се усамотете и си дайте почивка. Спете повече.

РИБИ

Днес може да поемете известен финансов риск с цел бъдеща печалба, както и да направите постъпки за кредити. Възможно е да изскочи кратко служебно пътуване, което да ви разведри и извади от офиса. Проблем с колата може да бъде разрешен. Ако прекарате остатъка от деня у дома с любимите хора, ще се почувствате презаредени. Избягвайте контакти с чужденци и висши съдебни инстанции. Не предприемайте задгранични пътувания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл