"Отряд самоубийци" удря кината на 5 август

Миналата година стана ясно, че култовият американски комикс "Отряд самоубийци" ще бъде екранизиран. Преди няколко месеца, под звуците на "Бохемска рапсодия" на Queen, бяха показани първите кадри от продукцията на режисьора Дейвид Айер.

След събитията в "Батман срещу Супермен" стана ясно, че един извънземен може да изпепели цялата планета ако се ядоса, а идеите на Прилепа все още не ясни никому. За да предотврати такъв мрачен сценарий за човечеството Виола Дейвис събира щурмови отряд за черни поръчки наречен "Отряд Самоубийци", защото просто понякога те не се завръщат. В компанията на най-големия врат на Батман - Жокера, изигран от Джаред Лето човечеството ще спасяват Уил Смит и Марго Роби, позната ни като красивата жена на Леонардо ди Каприо от "Вълкът от Уолстрийт".

От 5 август ще може да разберем защо Жокера отново бива преследван от Нощния рицар, защо Харли Куин троши витрини, дали Джаред Лето ще надмине покойния Хийт Леджър в пресъздаването на Клоунът-принц на престъпленията, но най-вече защо лошите бандити, лежали с години в килиите на най-охраняваните затвори в света са тръгнали да спасяват човечеството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино