Дневният хороскоп на Диляна Костова

26.07, Вторник

Луната ще осъществи последен контакт в Овен с Уран в 9,18 ч, след което до излизането си от знака в 18,37 ч няма да има досег с друга планета или със Слънцето. Ако не успеете да приключите работата си до този час сутринта, отложете новите и важни инициативи или за по-късно, или за следващия ден. Хората, родени с Луна в Овен, нямат спирачки. Изключително активни, не умеят да почиват, по- точно почиват чрез действие. Атрактивни, ярки и открити, трудно остават незабелязани и са много откровени.

ОВЕН

Днес поканете у дома приятели или отидете на гости. Полезно е да общувате и с близките роднини и съседите си. Посетете родителите си, занимавайте се с личните и домашните задачи, но не вземайте важни решения за себе си или каквото и да било, което ви касае лично. Свършете ежедневната работа в офиса, помогнете на колега за задълженията му и не се колебайте вие самите да потърсите помощ.

ТЕЛЕЦ

Ако ви се наложи да работите с документи или да контактувате с близки хора, може да изпитате сериозни затруднения. Внимавайте да не загубите или да скриете от себе си важни записки и контакти на работното място или свързани с работата. Брат или сестра може да ви върнат пари, или да получите хонорар. Прекарайте повече време с любимия човек и децата. При някои от вас може да се отвори възможност за нова работа или по- висока позиция.

БЛИЗНАЦИ

Днес се чувствате добре в приятелска компания. В кондиция сте и в добро настроение. Насочете енергията си към реализиране на собствените си желания и стремежи. Някои от вас ще искат да предприемат пътуване с приятели зад граница, а други ще се зарадват на финансови постъпления от чужбина. Ще се чувствате комфортно у дома с близките хора, може да свършите поизостанала работа в дома или да зарадвате родителите си.

РАК

Възможно е днес да ви проверят на работното място, но това няма да ви попречи да си вършите задълженията, при това с лекота. Поставяйте си цели и задачи, които да изпълните по-късно. Умело водите кореспонденция, така че използвайте формата си, за да контактувате с повече хора. Може да ви се прииска да се усамотите и да разпускате с книга, ще ви се отрази добре. Излезте и шофирайте безцелно, за удоволствие.

ЛЪВ

Днес разгледайте възможности за обучение и преквалификация в чужбина. Някои от вас може да получат пари като наследство или да намерите скрити и забравени банкноти. Общуването с приятели днес ще е истинско удоволствие, добре е да се запознавате с нови хора и да изграждате нови отношения. Струва си да похарчите пари, за да реализирате своя мечта, особено ако е свързана с пътуване.

ДЕВА

Денят е подходящ за работа в група, контакти с фондации и корпоративна дейност. Настроени сте да проявявате социална активност, да си поставяте високи цели и да ги преследвате. Ако ви предстоят проверки, не се тревожете. Възможно е да се сбъдне ваша мечта за по-добра работна позиция или повишение. Общувайте с приятели и посетете групово занимание според интересите си. Работоспособни сте и в добра кондиция.

ВЕЗНИ

Заемете се да отхвърлите планове и задачи с брачния партньор и в делови план, но нека те да са рутинни ангажименти през деня. Направете нещо от сърце с благотворителна цел или посетете близък човек в болница. Изберете дестинация за задгранично пътуване с любимия човек и децата. Използвайте деня да се забавлявате повече, да флиртувате и не предприемайте натоварващи дейности в личен и служебен план.

СКОРПИОН

Задгранична командировка или работа с чужденци може да бъде фокус на деня ви. Някои от вас може да очакват финансиране от чужбина. Активни сте и лесно установявате контакти. Приятел може да ви предложи съдружие по въпрос, който ви интересува. Работната атмосфера е спокойна, ако е възможно работете от вкъщи. Добре ще се чувствате в компанията на семейството и ако прекарате повече време у дома с близките.

СТРЕЛЕЦ

Обърнете внимание на близките хора - интимен партньор и деца. Смело пристъпвайте към приключването на целите и довършвайте с настроение започната работа. Ако предприемете минимални рискове в работата, може да ви донесат успех. Удовлетворение ще получите и от общуването със съдружниците в бизнеса, а брачният партньор може да ви изненада приятно с организирано развлечение.

КОЗИРОГ

Стремете се да не оставяте недовършени дела у дома. Приключете всички започнати и изоставени задачи. Може да се отвори възможност за задвижване на имуществен въпрос, не прибързвайте да вземате решение днес. Въпроси, свързани с чужбина и чужденци, е възможно да приключат успешно. Работната обстановка е спокойна и общуването с колегите - лесно. Има вероятност финансови постъпления да зарадват част от вас.

ВОДОЛЕЙ

Организирайте пътуване за деня и свършете работа с близки роднини. Всякакви въпроси, свързани с комуникация, е добре да се решават днес. На работното място придвижете всички документи. Ако сте се чувствали извън кондиция, днес може да очаквате подобрение на здравето. Погрижете се за комфорта на любимия човек. Някои от вас може да флиртуват на работното място. Ако е възможно, помързелувайте у дома.

РИБИ

Решение на финансови въпроси ще грабне вниманието на част от вас днес. Възможно е да получите пари от рискови операции или лотария. Ако се почувствате вяло и без настроение, усамотете се за кратко, това ще ви даде енергия. Работете с партньори и уреждайте споразумения, но без да ги финализирате днес. Същото важи и за жилищни въпроси. Потърсете контакт с родителите си и довършете работа у дома.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл