Сняг затрупа Пекин (ВИДЕО)

Ердоган заплаши САЩ: Ще признаем геноцида над индианците

Три ракии пил шефът на Пътното в Перник, преди да седне зад волана

Тодор Кантарджиев: Все още не е късно за противогрипна ваксина

Г-жа Батик доведе Индонезия у нас Рисуването с восък върху коприна е древно азиатско изкуство

Пентагонът: Използваме авиобазата Инджирлик, само с разрешението на Турция

Затягат водния режим в Перник от днес

Дронове ще охраняват турските сондажни кораби край Кипър

Сблъсъци между демонстранти и полицията в Ливан

Ето какво ще бъде времето днес

Мачовете и спортът по телевизията днес

На 16 декември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 16.12.2019

Търг за реликви от „Междузвездни войни“ Предишен подобен аукцион събра 500 000 долара

Розовите болшевики скочиха и на Клинт Истууд Либерални журналисти искат бойкот на новия му филм

Хороскопът на „Зодиак“: Световно зло се заражда на Изток

Какъв е хороскопът на света и какво ни очаква. Това разкрива в своята поредица „Зодиак“.

В епохата на Водолея, която тече вече 100 години, всичко ново руши старото и променя системата. Предстоят войни както за територии, така и за душите на хората.

Епохата на Водолея тепърва предизвиква сблъсъци

България призвана да води света към мир

Неподозирано зло се заражда на Изток от нас. То ще тръгне на война към Европа и ще накара Русия и САЩ да се обединят. Такива неизбежни събития, които ще се случат в нашия живот, чертае хороскопът на света, разказа за „Зодиак“ астрологът Силва Дончева.

Причината е епохата на Водолея, която носи със себе си промяна във всеки аспект и ще изправи Европа, Русия и САЩ срещу мощен враг до 2040 г.

„Нещо трябва да се разчисти, за да дойде новото, което е високотехнологично, космично. Епохата на Водолей, която върви от 100 години, в момента се усилва. Уран е символ на Космоса, на чистота, на свръхдинамика, на свръхинтелекта. Той блъска по Плутон, който е символ на старото. Старата икономическа система, старите представи за живота, старата динамика, старите духовни ценности – всичко това ще се изпепели. Въпросът е дали ти доброволно ще го направиш, или да чакаш някой да го наложи с меч“, твърди специалистът.

По думите й затова войните са неизбежни, а най-голямото зло не са САЩ, както всички си мислят.

„То се намира в Азия. Там се ражда и ще тръгне към нас. Когато това се случи, ще стане страшно. Тази война ще бъде изпепеляваща. В нея Русия и САЩ ще се хванат за ръце и ще бъдат самолетоносач до самолетоносач“, чертаят звездите пред астролога. Това ще е причината военно-космическите сили на Русия да се обединят с НАТО.

Битката със злото ще бъде спечелена дори след като към Европа тръгнат 500 милиона войници, твърдят предсказанията.

Девизът на държавата

България винаги с Русия

Духът им идва от нас

Правилният ход за България в така начертаното бъдеще е да пази мира и никога да не тръгва срещу Русия. С нея страната ни и народът ни са свързани духовно. Най-голямата грешка, която правим, е да отричаме тази връзка.

„Ние може да сме с Европа, но никога срещу Русия. Цар Борис го е казал. Това трябва да е девиз на държавата. Ние сме вързани с тях по силата на божествени връзки. Те са духовни и нямат нищо общо нито с политика, нито с физика или икономически реалности. Тези всичките са вторични и се дължат на това, че не разбираме именно духовното.

Ние сме с една азбука, с една религия, тоест духът ни е един и същ. Ние сме им го дали, а те са огромна физическа сила, която го е поела“, твърди Силва Дончева.

Руснаците винаги вземат идеята от нас и я развиват. Но и те като нас правят голяма грешка, опиянени обаче от силата си.

„Когато отидеш в Русия, виждаш хора, които нямат общо с никой друг. Срещу тях просто не се изправяш. Там всеки е бойна единица“, посочва още астрологът, като вижда посоката, в която върви светът, зададена от планетите.

Децата, родени с кръстове

Всички деца, родени след 2009 г., имат кръстове в хороскопите си, тълкува бъдещето Силва Дончева.“Това означава, че в един момент в живота си ще се изправят пред нещо страшно. Има как да се справят, но трябва да се направи избор. Или да се тръгне по нов път и да се проповядват нови идеи, или да се остане в старото и битката ще е страшна“, казва тя.

Изходът от кръста може да се намери в духовен план, но може да се разреши и на военен план. „При всички случаи обаче идеята за Бога трябва да се въздигне. Да се възроди християнството е жестока битка в духовен план. Ако обаче не го направиш, не прегрупираш духовно себе си, ще дойде нещо, което ще те прегрупира с кръв и болка“, твърди гадателката.

Очакват ни суша, радиация и земетресения

Светът ще се променя и ще става по-топъл и по-радиационен, вещае още хороскопът. Радиацията идва, за да подготви човечеството за по-космически епохи, твърдят астролозите. Затова трябва да се научим да издържаме както на повече слънце, така и на повечето вредни лъчения.

Докато планетата ни става по-суха, ще се редуват и много повече катаклизми. Ще има много големи студове и непоносими жеги, както и цунамита и земетресения.

За щастие България е благословена с вода, но това може да се окаже заплаха в бъдеще, защото ресурсите ни ще станат желани от всички.

Тези, които успеят да се справят с новите условия за живот и се адаптират, ще формират бъдещата раса, чертаят планетите.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.