Невръстните звезди на България

Тийнейджъри на крилете на славата

Непълнолетни, но нямат нужда от джобни

Гери-Никол, Дарина Йотова, Атанас Колев - това са децата звезди на България. По тях са се побъркали всички тийнейджъри. Манията по невръстните певци у нас е поредната истерия, копирана от западния свят.

Точно както Джъстийн Бийбър, Майли Сайръс и Деми Ловато са идоли за хлапетата отвъд океана, така и българските таланти се давят в слава сред вманиачените им фенове.

Пътят на младите изпълнители тръгва най-често от риалити формати, в които те обикновено нямат завиден успех. Големите победители се оказват губещи, когато трябва да доказват качествата си на звезди в реалния живот.

Няма да излъжем, ако кажем, че стартът на любимката на всички ученици 17-годишната Гери-Никол беше даден от певческото състезание, в което поп и арендби звездата все участие. Тогава тя не се нареди на първите места, но след това доказа, че притежава необходимото, за да се превърне в българската Риана.

Такъв е случаят и с друг фаворит на подрастващите - Атанас Колев, който спечели сърцата на публиката с нетрадиционните си умения да рапира. Малко обаче не му достигна да стане победител. Това в никакъв случай не отказа вече 19-годишния рапър от мечтата му да се занимава с музика. Също като колежката си Гери-Никол, той се радва на огромен интерес от почитатели. За никого не е тайна, че по-голямата част от тях са представителки на нежния пол.

Въпреки успехите на младите ни таланти, за всички е ясно, че в шоубизнеса се пробива трудно. Ако случайно някой успее, тогава за него тръгват слухове, че или има връзки, или знае на чия врата да почука.

Актуалните музикални звезди не са се разминали с необходимото побутване, за да стартират професионалната си кариера. Това шушукат всички, които следят изявите им.

По света има още една закономерност, която не остава чужда и за България. Колкото по-известен става човек, толкова повече започва да се спекулира около личния му живот. Често пъти се стига до крайности и изопачени твърдения.

За подрастващите таланти обаче това може да се окаже изключително пагубно. Именно заради крехките си години те стават лесна мишена за хейтърите, които яростно критикуват всяко тяхно действие. От друга страна, това ги подлага на тест дали талантът е достатъчен, за да плати цената на славата в твърде крехка възраст.

Момчето с много таланти

19-годишният Атанас Колев от Варна спечели сърцата на хиляди фенки в цялата страна със своя неустоим чар и умението да рапира на английски. След участието си в певческото състезание той побърза да се наложи в музикалните среди и участва в проект на групата Deep Zone Project. Дуетът му с певицата Мария Илиева обаче го изстреля на върха.

След успешния им проект, който дълго оглавяваше летните класации, се появиха слухове, че двамата са нещо повече от колеги и имат любовна афера. Изпълнителите многократно са споделяли, че са много добри приятели и са в прекрасни отношения, оставяйки вратичка за интерпретации относно афера между тях.

Риана от Варна

Провокативната Гери-Никол разби всички класации и наложи името си на пазара още с дебютното си парче „Ела и си вземи“, в което взема участие и музикалният продуцент Криско.

Освен с певческите си данни и привлекателна визия 17-годишната лолитка се прочу и с множеството скандали, в които е намесена. Нейното име се свързваше с това на Ники Михайлов и се носеха слухове, че двамата са имала гореща афера. Певицата отрече да е била в едно легло с футболиста.

Другият голям скандал около Гери-Никол избухна след появата на втория й видеоклип „Момиче като мен“. Той предизвика бурни реакции в интернет. Заради оскъдното облекло на ученичката имаше предложение СЕМ да се намеси и да спре разпространението на клипа. Това не се случи, а Гери-Никол продължава да шокира по-възрастната аудитория. Типичен пример е новата й песен, която счупи всички рекорди по гледаемост.

Ново попълнение в попа

Дарина Йотова, подобно на връстниците си, започна музикалната си кариера след участие в риалити формат за таланти. Само преди няколко дни излезе видеоклипът към първата й самостоятелна песен, който провокира интереса на младите меломани.

Освен положителни отзиви за добре свършената работа, не останаха незабелязани и сравненията между Дара и друга нейна колежка. Верните фенове на Гери-Никол веднага откриха прилики в поведението на Дарина с това на тяхната фаворитка. Те смятат, че новоизгряващата звезда копира съгражднката си, защото иска да се доближи до нейните успехи. Критики имаше и към самата песен. Дори се намекна за плагиатство от световен изпълнител.

Нежните вокали на „Дийп зоун проджект“

Нелина Георгиева, наследницата на Надя и Йоана в групата Deep Zone Project, също изгря на звездния небосклон благодарение на риалити формат. Когато талантът й бива забелязан, тя е два на 16.

Покрай музикалните изяви слуховете я свързаха с рапара Атанас Колев. Любовният роман приключил веднага след края на музикалния формат.

Името й бе свързано и с друга звезда от родния шоубизнес със слава на плейбой. Джино Бианкалана, който имаше шумни афери с доста певици, обаче отрича да е имал връзка с тийнейджърката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица