Невиждан от 60 години ураган отложи „Юнайтед“ и „Сити“

Ураган отложи дербито между „Манчестър Юнайтед“ и „Манчестър Сити“, което трябваше да се играе в Пекин. Невиждан за последните 60 години проливен дъжд наводни китайската столица, където един срещу друг трябваше да се изправят водените от Жозе Моуриньо и Пеп Гуардиола отбори. Мачът е част от програмата на приятелския турнир „Интернешънъл Чемпиънс Къп“. Късно снощи „Юнайтед“ отпътува за Англия, докато „Сити“ остана в Китай за мач с „Борусия“ (Дортмунд).

В същото време „Ювентус“ поиска от „Юнайтед“ по-добра оферта за полузащитника Пол Погба. Клубът от Торино се е примирил с това, че ще се раздели с френската си звезда, но прави опити да получи колкото може повече пари за него. Последното предложение на „червените дяволи“ от 120 млн. евро не бе прието от ръководителите на „Старата госпожа“, които искат 10 млн. повече. След като разбра за сумата, която са обявили италианците, новият нападател на „Юнайтед“ Златан Ибрахимович заяви как на „Олд Трафорд“ ще възстановят парите, които ще отидат по трансфера на Погба.

„Чух, че струва скъпо, но в „Юнайтед“ да не се притесняват, защото ще покрият загубите с продажбите на мои фланелки“, заяви Ибрахимович.

От „Олд Трафорд“ ще се опитат да привлекат още един играч от „Ювентус“. Става въпрос за защитника Леонардо Бонучи. Според медиите на Острова Моу е готов с оферта от 60 млн. евро за национала на Италия. Отбраната на „Юнайтед“ е най-слабото звено на тима, а Специалния знае, че големите успехи се постигат с добри защитници. Такива на „Олд Трафорд“ сега няма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят