Наказаха свекърва, отвлякла булка

Жена - мераклийка за свекърва, отвлякла ученичка с колата си, за да угоди на сина си. Непълнолетното момче било силно влюбено в момиче на 15 г. и майката се съгласила да му съдейства да заживеят заедно.

Г.С. от шуменските села обаче не успяла да събере двамата млади и да вдигне сватба, а се стигнало до съд. Жената осъзнала вината си и сключила споразумение с прокуратурата, а районният съд в град Нови пазар е одобрил наказание 3 месеца затвор с 3-годишен изпитателен срок.

Сватбата на сила трябвало да стане още по учебно време. Изгората на влюбения тийнейджър била на училище в с. Тодор Икономово. Повикали я пред сградата и я качили в колата. Случката станала достояние на съученички, те казали на ръководството и полицията била задействана светкавично. Още по пътя кандидат-свекървата била уведомена по телефона, че са се провалили.

Пред разследващите непълнолетният не крил чувствата си. Освен това имало и друга семейна драма. Бащата на момчето бил болен и много искали да заведат булка, за да види синът си женен приживе. Избраницата обаче не искала и да чуе за женитба, нито пък нейните родители били съгласни. Така се стигнало до съд за наскоро овдовялата и неосъждана досега кандидат-свекърва. Невръстният "жених" пък, е предаден на комисията за борба с противообществените прояви на непълнолетни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини