Комисиона бави трансфера на Погба

Комисиона за агента Мино Райола бави финализирането на трансфера на Пол Погба от „Ювентус“ в „Манчестър Юнайтед“. Според „Скай Спортс“ нито италианският клуб, нито английският изгарят от желание да платят 20 млн. евро, които чака мениджъра по сделката. Ръководствата на двата клуба са си стиснали ръцете на 120 млн. за национала на Франция. Сделката е пред завършване, но това ще стане официално факт, когато се разбере и кой да плати на Райола.

„Погба е с мениджъра си в Маями - пише „Скай Спортс“. - В момента текат пазарлъци кой да плати на Райола. „Юнайтед“ не искат да харчат повече пари и това е разбираемо с оглед предстоящия най-скъп трансфер в историята на футбола, който са готови да направят. Проблемът е, че и „Ювентус“ не желаят да плащат на Райола. Докато този проблем е налице, Жозе Моуриньо няма да може да приключи селекцията на „червените дяволи“.

Според „Скай Спортс“ от „Юнайтед“ били категорични, че няма да дадат и стотинка повече по трансфера, след като били достатъчно изнудвани от италианския клуб по крайната сума за Погба. А Моу дори заявил, че имал и други опции за ново попълнение и е крайно време да спрат да му губят времето.

Погба е постигнал договорка за личните си условия. Той ще заработва по 13 млн. евро нетно на сезон в „Манчестър Юнайтед“ плюс още 7 млн. евро на година под формата на бонуси.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят