Общинският съветник от БСП Борис Цветков поздрави 65 ОУ в с. Бусманци по случай 140-ата му годишнина

Венци Стефанов – от приятел до враг на “Левски” Босът на "Славия" се върти около кръга на Гриша Ганчев

Албанската опозиция изкара хиляди на протест срещу премиера Еди Рама

Отслужиха панахида за загиналите за България войници

Борисов пристигна в Киев

В Япония продадоха два пъпеша за 25 000 евро

Калоян Паргов ще присъства на церемонията по връчване на годишните награди “Шофар”

Президентът Радев: Светлин Русев беляза своето време с таланта и творчеството си

Пет станции на метрото в Киев бяха затворени заради предупреждение за поставени в тях бомби

Ирак започна офанзива за превземане на бастион на ИДИЛ

Лидерите на двете Кореи се срещнаха отново

Димитър Маргаритов, КЗП: Потребителите често не се замислят колко им струват „безплатните“ електронни услуги в Интернет

Казани с боб и лютика димят на кулинарен фест насред Монтана

Вежди Рашидов пред „Труд“: Светлин бе мотор, който движеше държавата ни напред

Австралия: Очакваме признание от Русия, че поемат отговорност за свалянето на малайзийския самолет над Източна Украйна

Маг Ивайло пред „Зодиак“: И добрата магия прави лошо

Поръсете дома с розова и светена вода, сложете в ъглите захар

Понятие като бяла магия няма. Всичко, което руши предначертаното, е зло, казва маг Ивайло. “Зодиак“ го потърси след поредния случай на ясновидци, които ще бъдат изправени пред българския съд за измами с черна магия.

Според гадателя не съществува заклинание, което може да накара някого да се влюби във вас, а магията за любов е равносилна на нещастие. Същото важи и за черната магия.

„Когато използваме различни методи, за да принудим някого да ни обикне, ние нарушаваме вселенските закони и объркваме както неговия живот, така и своя“, казва магът и обяснява, че човешкото тяло има биополе и както кожата ни пази от проникването на микробите, така аурата ни защитава от лоша енергия.

Когато аурата ни е по-слаба, болни сме или изнервени, тогава е лесно тя да бъде пробита от злонамерени мисли.

Магьосниците не изостават от технологиите и се развиват в своята изобретателност по пътя към злото, твърди Ивайло. “Можем да се предпазим от такива хора с Киприяновата молитва – единствената църковна молитва срещу магии, но тя задължително трябва да се чете от някой свят човек, за да помогне”, казва той и допълва, че не е важно дали сме кръстени, а дали сме дълбоко вярващи.

Освен това, когато се прави магия, тя обикновено започва да действа след два-три месеца. Затова е важно да се научим да наблюдаваме себе си. Това е единственият начин да усетим, че нещо ни е сторено. Ако са се натрупали много проблеми и чувствате озлобление към всички и всичко, дразните се лесно от най-малките неща, с което сами тровите себе си, най-вероятно ви е направена магия.

„За да разберете дали постъпвате правилно, осланяйте се на интуицията си“, съветва магът. Тя е свързана със способността ни да чуваме какво ни шепне нашият вътрешен глас. Когато то е нещо хубаво, можем да доловим приятно усещане в областта на сърцето. В противен случай ще изпитаме страх, потиснатост, изнервеност.

Рецепта срещу зло у дома

Добре е да поръсваме дома си с розова и светена вода, защото той също не е защитен от черна магия, казва маг Ивайло. А за захарта твърди, че има силна енергийна памет, която поглъща лошото. Затова, ако ви се случва да се чувствате потиснати и задушени в собствения си дом, това е знак, че енергията в него не е добра. Причината за това усещане е, че всеки ден се срещаме с отрицателно мислещи хора и така вкарваме тяхната енергия вкъщи.

Ето и неговата рецепта за пречистване на лошата енергия: „Ъглите на всяко помещение са най-големите абсорбатори на лоша енергия. Затова сложете панички със захар, които да престоят три денонощия в четирите ъгъла на всяка стая. В банята, в коридора и в кухнята се слага само в един ъгъл. После съберете захарта и я пуснете в течаща вода.“

А ако видите нещо, подхвърлено пред дома си, в никакъв случай не го пипайте с ръка. Занесете го на специалист, като го увиете в найлон, сложите в плик и го завържете.

Имайте предвид, че всяка магия се прави с различен код. Така че грешите, ако си мислите, че хвърляйки намереното в течаща вода, ще се отървете. Напротив – така може да ускорите периода и силата на магията, категоричен е гадателят.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.