Дидо от Д2 е големият победител във Фермата Съединение

Пет станаха жертвите на стрелеца от Страсбург

Невена Коканова открива Димитър Маринов преди Спилбърг Грандамата на българското кино е първата учителка на звездата от холивудския фаворит „Зелена книга“

Звезден финал на „Фермата“, Дидо от Д2 и Ваня отвяха Росица и Роман 

Порошенко: Няма да се удължава военното положение в Украйна, освен в случай на нападение от Русия

Медицински хеликоптер се разби в Португалия, четирима души загинаха

Льо Пен бие Макрон на президентски избори Сондаж отреди на крайнодясната лидерка 27% от гласовете

Гъста мъгла отменя полети в Холандия

Миле Китич слуша Фики в дома си

Катар има намерения да увеличи дяловото си участие в Дойче Банк

Израелци искат анексия на част от Западния бряг Депутати и министри се включиха в демонстрация на заселници

Каракачанов дава на съд за клевета бившия шеф на дирекция „Българско гражданство“ Катя Матева 

БНБ съветва: Банките да затегнат кредитните условия Предупреждават, че при вдигане на лихвите ще се увеличат лошите заеми

Поръчваме по интернет стоки от столични пазари Планира се ремонт на Женския пазар и първият пазар изцяло за български стоки

Входът за Столичния зоопарк става 6 лв. Строят нови заграждения за чакали и хиеновидни кучета

Маг Ивайло пред „Зодиак“: И добрата магия прави лошо

Поръсете дома с розова и светена вода, сложете в ъглите захар

Понятие като бяла магия няма. Всичко, което руши предначертаното, е зло, казва маг Ивайло. “Зодиак“ го потърси след поредния случай на ясновидци, които ще бъдат изправени пред българския съд за измами с черна магия.

Според гадателя не съществува заклинание, което може да накара някого да се влюби във вас, а магията за любов е равносилна на нещастие. Същото важи и за черната магия.

„Когато използваме различни методи, за да принудим някого да ни обикне, ние нарушаваме вселенските закони и объркваме както неговия живот, така и своя“, казва магът и обяснява, че човешкото тяло има биополе и както кожата ни пази от проникването на микробите, така аурата ни защитава от лоша енергия.

Когато аурата ни е по-слаба, болни сме или изнервени, тогава е лесно тя да бъде пробита от злонамерени мисли.

Магьосниците не изостават от технологиите и се развиват в своята изобретателност по пътя към злото, твърди Ивайло. “Можем да се предпазим от такива хора с Киприяновата молитва – единствената църковна молитва срещу магии, но тя задължително трябва да се чете от някой свят човек, за да помогне”, казва той и допълва, че не е важно дали сме кръстени, а дали сме дълбоко вярващи.

Освен това, когато се прави магия, тя обикновено започва да действа след два-три месеца. Затова е важно да се научим да наблюдаваме себе си. Това е единственият начин да усетим, че нещо ни е сторено. Ако са се натрупали много проблеми и чувствате озлобление към всички и всичко, дразните се лесно от най-малките неща, с което сами тровите себе си, най-вероятно ви е направена магия.

„За да разберете дали постъпвате правилно, осланяйте се на интуицията си“, съветва магът. Тя е свързана със способността ни да чуваме какво ни шепне нашият вътрешен глас. Когато то е нещо хубаво, можем да доловим приятно усещане в областта на сърцето. В противен случай ще изпитаме страх, потиснатост, изнервеност.

Рецепта срещу зло у дома

Добре е да поръсваме дома си с розова и светена вода, защото той също не е защитен от черна магия, казва маг Ивайло. А за захарта твърди, че има силна енергийна памет, която поглъща лошото. Затова, ако ви се случва да се чувствате потиснати и задушени в собствения си дом, това е знак, че енергията в него не е добра. Причината за това усещане е, че всеки ден се срещаме с отрицателно мислещи хора и така вкарваме тяхната енергия вкъщи.

Ето и неговата рецепта за пречистване на лошата енергия: „Ъглите на всяко помещение са най-големите абсорбатори на лоша енергия. Затова сложете панички със захар, които да престоят три денонощия в четирите ъгъла на всяка стая. В банята, в коридора и в кухнята се слага само в един ъгъл. После съберете захарта и я пуснете в течаща вода.“

А ако видите нещо, подхвърлено пред дома си, в никакъв случай не го пипайте с ръка. Занесете го на специалист, като го увиете в найлон, сложите в плик и го завържете.

Имайте предвид, че всяка магия се прави с различен код. Така че грешите, ако си мислите, че хвърляйки намереното в течаща вода, ще се отървете. Напротив – така може да ускорите периода и силата на магията, категоричен е гадателят.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.