Мис Плеймейт 2015 Ася Капчикова пред „Зодиак“: Без Криско предложенията валят

- Ася, в разгара на лятото сме. Как се наслаждаваш на хубавото време? Българското Черноморие ли предпочиташ или на море някъде в чужбина?

- С много голяма усмивка събирам слънчевите лъчи на плажа. По принцип тази година бях на Българското Черноморие, защото имах ангажименти, които трябва да движа, но предпочитам чуждестранното. У нас напоследък ми прави доста лошо впечатление обслужването, хигиената и т.н.

- Как те промени титлата „Мис Плеймейт“? Положително, отрицателно или няма особена разлика?

- Смятам, че титлата не може да ме промени. По-скоро промени начина ми на живот. За мен аз съм си същата, но разбира се, ангажиментите, нещата, които ми се случват, хората около мен, дори средата също се промени. Има доста голям интерес към мен. Вече е различно, като излизам някъде, хората доста ме разпознават и не мога да си почина. Не мога да изляза, без да ме забележат и да не ме познаят. Това рефлектира върху мен по някакъв начин.

- Поносима ли е цената на славата, особено когато става дума за млада и красива жена в шоубизнеса?

- Всяка нещо има своята цена, от нас зависи. Ние си решаваме дали си заслужава цената, която плащаме. Всеки сам предпочита дали да има ангажименти и да бъде ангажиран, но да няма лично пространство. Когато си известен, животът ти става публично достояние. Това също е голяма цена. В крайна сметка никой не е задължен да поеме по този път.

- Върху какво работиш в момента? Кога ще зарадваш твоите почитатели с нов проект?

- Скоро ще стане ясно на всички мои почитатели какво представлява новият ми проект. Свързан е с модата, само това мога да издам. Той ще се реализира може би до 2 или 3 месеца, защото сега ми предстои още нещо ново. Него също ще запазя в тайна, нея ще издам скоро.

- Имаш ли амбиции да навлезеш в музикалния бизнес?

- Всеки трябва да прави това, в което е най-добър. Не мисля, че моето призвание не е музиката засега. Напоследък всеки се опитва да пее. Моника Валериева, доколкото бях гледала наскоро, също стартира самостоятелен музикален проект. Аз не мисля, че човек трябва да се занимава с това, защото е много комерсиално или защото е интересно всеки да пее. За да си популярен, е нужно да направиш песен. Според мен човек трябва да има качества, за да може да се занимава с това. И все пак трябва да прави това, в което е най-добър.

- Кое е нещото, което ти доставя най-голямо удоволствие?

- Обичам да готвя, това ме успокоява, макар че напоследък не ми остава много време. Също така обожавам да пътувам. Много е важно човек да вижда различни места и да се обогатява. Всъщност това ти остава, така че хората трябва да инвестират в това да виждат нови места.

- Имаш ли хоби?

- Да, обичам да пиша стихове. Имам си тефтерче, в което записвам вдъхновенията си.

- Ти си млада, известна и отскоро разделена с певеца Криско. Откакто си сама, често ли получаваш неприлични предложения от непознати мъже?

- Всяка красива жена получава неприлични предложения. При мен са малко повече заради титлата „Мис Плеймейт“. Не обръщам внимание. Напоследък става още по-тежко и мисля, че така ще бъде и занапред, така че съм се настроила психически. Все пак човек, когато прави нещо, тръгва с ясната цел и нагласа, че знае какво го очаква.

- Как реагираш на това - по-скоро с усмивка или прекаленото вниманието те ядосва?

- Приемам ги нещата с усмивка. Искрено се забавлявам, когато погледна какво ми пишат. Някои неща са доста нелепи.

- От няколко дни обаче се спекулира, че с рапъра и продуцент Криско сте възобновили отношенията си. Как ще коментираш?

- Истината е някъде там.

- Обръщаш ли внимание на неверните неща, които се пишат по твой адрес?

- Следя някои статии, които ми излизат, но гледам да не се натоварвам и да не обръщам голямо внимание. Хората, които ме познават, знаят какъв човек съм и кое е истина, и кое не. В България, както и навсякъде по света, скандалът продава, за съжаление. Трябва да бъде интересно.

- Вярваш ли в съдбата и в пътя, който предначертават звездите за всеки?

- Вярвам, че всеки има път, който му е предначертан, и ако трябва да ни се случи нещо, то ни намира. Но вярвам, че хората с решенията си също предопределят накъде ще ги насочи съдбата. Това е моята философия за живота. Мисля, че наистина имаме предначертан път, по който трябва да преминем, но понякога нашите решения предопределят какво ще се случи в живота ни. Ние също си ковем съдбата.

- Вярваш ли в хороскопа, четеш ли всеки ден какво ти предначертават звездите?

- Да, вярвам много в хороскопи. Преди няколко месеца бях при нумероложка и бях много доволна. Аз съм зодия Телец и имам нещо като дарба, доста често да познавам зодията на човека срещу мен, когато имам контакт с него, както и от начина му на мислене, поведение и т.н.

- Какво си пожелаваш да ти се случи?

- Пожелавам си здраве на първо място, защото това е най-важното, и да бъда все така упорита, защото, когато човек е упорит и с цел, нещата рано или късно се случват.

Нашият гост

Ася Капчикова е родена в Девин през 1991 г. Завършила е философия в Софийския университет. Добива популярност, след като грабва титлата „Мис Плеймейт 2015“ и става известно, че излиза с Криско. Ася не е типичната плеймейтка, защото няма силикон. Единствената изкуствена намеса по тялото й е хиалуроновата киселина в устните.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица