Вижте как Кейт и Уилиам излизат от болницата с новородения принц

Александра Богданска-Петканова на почивка без мъжа си

Шофьор на претъпкан бус “вежливо” подхвърлил 30 лева подкуп на пътни полицаи

Спираме да ядем боклуците на Европа В София бе обсъдено бъдещето на здравните системи

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич настоя за отмяна на присъдата му за геноцид

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 24 април 2018

Д-р Мирослав Ненков: Таксата при общопрактикуващите лекари трябва да се увеличи

МО купува леки коли за един милион

Славчо Атанасов: Последните 20 години по стадионите се получиха много неприятни неща

Първа лека катастрофа за новите шофьорски закони (обзор) Депутати, катаджии и чиновници изслушаха куп забележките от експерти

Държавният дълг се понижи до 25% от БВП

Общинари събират пари за главния архитект на София Симеон Славчев: Бих призовал цялото общество да се включи в тази морална битка

Димитър Делчев: В момента дясното не може да се обедини

Химическата атака в Дума била постановка (обзор)

Разкрасиха Главната в Пловдив с нови цветя след опустошителната градушка

Озеленителите от общинско предприятие “Градини и паркове” успяха да възстановят атрактивните цветни пирамиди по Главната улица и кошници с красиви цветя върху осветителните стълбове в пешеходната зона в центъра на града под тепетата, които пострадаха сериозно при опустошителната градушка отпреди 10-ина дни.

“Пораженията от бурята бяха големи и се наложи да свалим всички кошници, за да засадим нови цветя, които да радват пловдивчани и гостите на града, както и досега”, коментира инж. Стоян Алексиев, директорът на ОП “Градини и паркове”.

В стотината висящи кошници на Главната улица “Княз Александър Първи Батенберг”, улица “Райко Даскалов” (Малката главна), площадите “Стефан Стамболов” и “Римски стадион” е засадена каскадна винка в различни цветове, от която се очаква буен растеж.

За пирамидите по Главната, около фонтана пред Община Пловдив и “Стълбите на Каменица” градинарите избраха разноцветно калибрахое, известно като близнак на петунията. Крехкото на вид цвете се отличава с голяма издръжливост при бури, обясниха експерти от “Градини и паркове”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.