На 27 март 2019 да почерпят

Кубрат Пулев – целувка за милиони?

Борисов: Писах на премиерите на Гърция, Испания, Ирландия, Португалия, Словакия и Хърватия да подкрепят усилията ни за справедливи мерки по пакета “Мобилност”

Пука им на циганите, че сме профукали 1 милиард за тях Красимир Каракачанов организира кръгла маса за циганизацията на България

Продават хижа и хотел на ВМЗ-Сопот Към един от имотите има планинско пасище от 1,1 млн. кв.м

НАП проверява сделките на „Артекс“ (обзор) Антикорупционната комисия изисква документи от фирмата за 4 години назад

Вижте евтиния апартамент от „Артекс“ на зам.-министъра на енергетиката Красимир Първанов

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 27 март 2019

Укрепването на свлачището по пътя Смолян – Мадан започва до лятото

700 превозвачи блокират Страсбург Шествие ще затвори и центъра на София

Рекорден ръст на потребителските заеми Спестяванията на гражданите в банките нараснаха с 4 млрд. лв.

Бисер Лазов, основен свидетел по делото “КТБ”: Цветан Василев плащаше на Иван Костов и дъщеря му (обзор) Банкерът беглец давал по 25 000 лв. на месец на бившия премиер до фалита през 2014 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 27 март 2019

Макрон продаде на Китай 300 „Еърбъс“-а

Стартира седмият сезон на „Футбол за приятелство“ Началото бе дадено от Газпром, официален спонсор на Шампионска лига

Доноси на „зелените” унищожават хората в Рила

Искат от Брюксел районът да стане 100% защитена зона

ЕК с втора наказателна процедура след оплаквания от “зелените”

Заради трипръст кълвач, лещарка и два вида кукумявки жителите на селата ще бъдат прогонени от домовете си

Доноси на “зелените” унищожават хората и ги гонят от домовете им в Рила. Заради уж недостатъчна защита на трипръст кълвач, лещарка и два вида кукумявки зелени неправителствени организации поискаха от Брюксел Рила да стане на 100% защитена зона. По този начин жителите на селата ще бъдат прогонени от домовете си и ще останат без поминък. Към момента 72% от Националния парк са защитени. През 1992 година Рила бе обявена за национален парк и бе включването и в НАТУРА 2000, от тогава до сега от картата на района са изчезнали 40 населени места с 27 000 души население. Обезлюдяването и циганизацията на селата около Рила е неоспорим факт. Обедняването и липсата на бъдеще прогонва хората от тази част на страната. Сега Европейската комисия задейства наказателна процедура срещу България. Тази санкция е уредена освен от доноси на зелени неправителствени организации и от представителката на България в Главна дирекция “Околна среда” Силвия Бърова и съпругът є Борис Бъров, който е в програма LIFE+. Това е втората наказателна процедура, задействана от тях. Първата е свързана отново с птиците беше за Калиакра. Твърдеше се, че пернатите се блъскали в перките на ветрогенераторите и загивали. В продължение на години се показваше една и съща снимка, която в последствие се оказа фалшификат на подхвърлена мъртва птица, но процедурата бе задействана.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.