Днес ще бъде предимно слънчево, максималните температури ще са между 30° и 35°

Днес ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има преди обяд над източните, а след пладне над планинските райони. Само на изолирани места краткотрайно ще превали. Вятърът ще е слаб от изток-североизток.

Максималните температури ще са между 30° и 35°. Такава е прогнозата за времето, съобщи за Агенция „Фокус” Георги Цеков, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има преди обяд над южните райони, където на отделни места краткотрайно ще превали.

Ще духа до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са 29 - 31°, вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 26 – 27°. Над планините ще бъде предимно слънчево.

След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в западните райони ще превали краткотрайно. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра - около 15°.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Времето