Мария Захарова: Кокаинът в посолството в Аржентина няма общо с руските дипломати

Тази година откриват „Пловдивци“ – първият нов язовир от 30 години

Протестиращи блокираха отново пътя Е-79 край Видин

Кушията в Априлово през обектива на “Труд” (СНИМКИ)

Мъже с качулки запалиха камиони и багери на транспортна фирма

МВнР: Избягвайте пътувания на Балканите заради тежката зимна обстановка

Махат „Александър Велики“ от летището в Скопие (ВИДЕО)

Нови изисквания към общинските съветници ще има от следващия мандат

60-годишен закон засяга над 10 000 деца годишно у нас Игра „Не ме съди, човече” събра родители и хлапета във Варна

Цветан Цветанов в Симитли: Президентът желае скандали, огорчен е, че не може да управлява страната еднолично (СНИМКИ)

Деца на Фондация „Димитър Бербатов“ със златни медали от математическа олимпиада

Цачева отряза надзирателите за 20% увеличение на заплатите Ще се търсят възможности в бюджета за следващата година

Историята за мезе С торта „Опълченците на Шипка” се отчете президентството преди 10 години

Шофьори причинили катастрофи с пострадали, жалят присъди Въззивните дела са насрочени за идната седмица в Окръжния съд във Велико Търново

Музей „Етър” в Габрово продава мартеници от гайтани в помощ на болни деца 412 мартеници от цялата страна са изпратени за участие в конкурса

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 юли

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 юли, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество. Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Богатица“, кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Арсеналски“, от ул. „Милевска планина“ до ул. „Богатица“, ул. „Славище“, ул. „Димитър Хаджикоцев“, ул. „Богатица“, бул. „Арсеналски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Арсеналски“, ъгъла с ул. „Котел“.

Във връзка с направа на водопродни връзки на ул. „Проф. Иван Шишманов“, жк „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 40, бл. 41, бл. 148, бл. 150, бл. 23 и ул. „Проф. Иван Шишманов“ №9. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Иван Шишманов“, ъгъла с ул. „Теофил Ганев“.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Панайот Хитов“, жк. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Панайот Хитов“, от ул. „Скайлер“до ул. „Макгахан“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бл. 122, жк. „Хаджи Димитър“.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Манастирска“, жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Манастирска“, от ул. „Трудолюбие“ до ул. „Е.Багряна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Манастирска“, ъгъла с ул. „Благородна“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люти дол“, вилна зона „Килиите“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Смесна китка“, ул. „Люти дол“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Люти дол“ №20.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Добромир Хриз“, жк. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Добромир Хриз“ от ул. „Момчил Войвода“ до ул. „Светослав Тертер“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Добромир Хриз“ №11.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Овча могила“, с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Овча могила“, ул. „Никола Петков“, ул. „Кокиче“, ул. „Пладнище“, ул. „Тихи кът“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Овча могила“, ъгъла с ул. „Никола Петков“.

Във връзка с прекъсване на водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Цар Симеон“, от ул. „Търнов рид“ до ул. „Цар Симеон“ №89 , ул. „Венера“, ул. „Искра“, ул. „Кос“, ул. „Кукувица“, ул. Железничарска“, ул. „Средна гора“, от ул. „Искра“ до ул. „Заря“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Симеон“, пред №83 Б.

Във връзка с подмяна на водопровод на ул. „Войводина могила“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Войводина могила“, от ул. „Гусла“ до бул. „Овча купел“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Войводина могила“, ъгъла с ул. „Летовищна“.

Във връзка с диагностика на водопровод на ж.п. прелез, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на промишлена зона „Кремиковци-север“ и ж.п. гара Кремиковци“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ЗСК „Кремиковци“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.