Изнасилена ученичка закла с нож маниака (обзор)

Рецидивистът се запознал с девойката в заведение

18-годишното момиче наръгало душманина си в корема и слабините

Изнасилено момиче на 18 години бе задържано за убийство на 62-годишен рецидивист в Стара Загора. Отличничката от елитна гимназия в Стара Загора отмъстила на маниака, който се гаврил с нея, стана ясно вчера от изявление на прокуратурата.

Във вторник на тел. 112 се обадила 41-годишна жена и съобщила, че е намерила мъртъв чичо си Богдан Динев, известен с прякора Боньо Фаса, в дома му на улица „Чая”. Криминалисти установили, че мъжът е бил убит с нож. Раните му били в корема и слабините.

Боньо Фаса бил осъждан многократно, лежал е в затвора за различни престъпления, включително и сексуални. Часове след откриването на трупа, ученичката М. Г. се обадила на старозагорски полицай и му казала, че била изнасилена от престъпника. През ваканцията пълнолетното момичето работело в заведение, за да подпомогне финансово семейството си. Там Боньо Фаса се запознал с нея и я прилъгал в понеделник вечерта да дойде в дома му.

М. Г. е обвинена за убийството на душманина си и е задържана за 72 часа в ареста. Назначени са експертизи, които ще докажат или отхвърлят версията на момичето.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право