Певицата Камелия пред "Зодиак": Нямам приятели от шоубизнеса

- Камелия, вие сте човек, който изобщо не се притеснява да покаже плът. Как поддържате тяло си? Спазвате ли специален режим?

- Не, не спазвам специални диети. Начинът ми на хранене е ежедневие. Месо ям почти празнично, само ако има повод и то ако го усетя. Млечни продукти веднъж или два пъти годишно, само ако ми се приядат. Иначе си ям всичко. Гледам да консумирам храни с по-органичен произход, чисти, без добавки, консерванти и подсладители. Не ям бяло брашно и хляб. Не пия газирано или енергийни напитки. Общо взето това ми е начинът на живот. За мен е много важна хармонията и вътрешното усещане на човек. Правя съвсем нормални упражнения, не във фитнес. Не обичам, когато жените направят „мъжки“ плочки и огромни крака. Предпочитам жената да е женствена, да има своята мекота, но да е стегната. Към това се придържам. Живея нормално и не прекалявам, но ако се случи, след това веднъж седмично така или иначе съм на вода, което компенсира. Определено мога да кажа, че се наслаждавам на живота, без ограничения.

- Къде предпочитате да прекарвате лятната си ваканция – планина или море?

- Понеже сезонът в България е много кратък предпочитам да съм по морето. Вече ходих три-четири пъти по българското Черноморие. Аз съм родена в планината и когато искам да съм на планина просто мога да си отида при мама и тате. Планувам и да отида с приятели до Гърция през септември. Сега почти всеки българин ходи там на почивка.

- Имате ли друга страст, освен музиката? Какво ви носи радост?

- Обичам да чета и да се изследвам. Обичам да наблюдавам себе си и моите реакции, да се търся и да видя коя съм аз. Нямам нещо, което да ми хоби като това да колекционирам или да ставам роб на нещо. Ако усещам нещо, го правя. Живея простичко. Носи ми радост като ходя на море, да правя любов с любимия си, да правя йога. Радвам се когато има хубава вечеря или обяд. Всичко ми носи радост. Няма нещо, което да е по-специално от другите. Общо взето се наслаждавам на живота.

- Вие сте един от най-желаните изпълнители по дискотеките. Намирате ли време за себе си покрай многобройните си клубни участия?

- Винаги намирам време за себе си. В този живот, за това време което съм тук, аз съм си най-важната, така че ако не намеря време за себе си, то живота ще си го пропилея. Аз съм на принципа – като има работа работиш. Може да не спиш, за да работиш, но после ако имаш 2-3 свободни дни, тотално да релаксираш. За мен балансът винаги е важен и в храната, и в пеенето, и в работата ми, и в отношенията ми с хората. Не се залепвам в крайности.

- Смята се че, без „Пайнер“, всеки изпълнител е обречен да залезе. Вие как коментирате тези твърдения, след като вие самата сте напуснали компанията и продължавате успешно да развивате музикалната си кариера?

- Ако някой иска да вярва в това, то нека да вярва. Не съм аз човекът, който да го променя или да му обяснява. За мен истината е различна. Има изпълнители, които се нуждаят от музикални компании. Просто задължително трябва да стоят там, за да имат някакво движение с продукта си. Други артисти могат да се справят отвън, но те са малко. Нужно е да имат характер, да могат да носят отговорност, да вземат решения и след това да застават зад тях. Този тип изпълнители могат да бъдат самостоятелни. На всички останали им е нужна фирма.

- Преди година един друг много популярен изпълнител – Андреа, също прекрати отношения с въпросната компания. Какво е вашето мнение по този въпрос?

- Не поддържам контакт с нея. Нямам идея как се развиват нейните неща. Надявам се да е добре. Както се казва, при нас изпълнителите няма много споделяне един с друг. Всеки малко прикрива, малко преиначава. Мисля, че това е в характерът на българите.

- Кого можете да наречете приятел в шоубизнеса или близките ви хора не са популярни личности?

- Нямам приятели от шоубизнеса. Аз много фино боравя с тази дума, защото за да ти бъде приятел някой първо трябва да го познаваш, да си имате доверие, т.е. да имате открити отношения и да знаеш, че този човек наистина би застанал до теб във всеки един момент. За мен това е приятел. Иначе познанства имам много. Хора за хапване и пийване, за забавление, но приятелите ми са малко. Те са ми скъпи, познават ме, помагат ми и са по-малко от пръстите на едната ми ръка.

- Как протича идеалната вечер за Камелия?

- Обожавам, когато моя приятел ми сготви нещо вкусно, той много хубаво готви. Харесва ми да слагам маса, която има покривки, свещи, салфетки, цветя, въобще всяка една наша вечеря, когато останем вкъщи, е едно малко тържество.

- Има ли нещо, което все още да не сте постигнали в професионален план, а ви се иска?

- Не, няма. Имам песни, които и до ден днешен ги пея в дискотеките и всички хора избухват. Преминала съм през това един малък град да излезе и да те посрещне като космонафт, както се казва. Тогава да си популярна фолк певициа означаваше народът да те обожава и трепераха само да се снимат или да вземат афтограф от теб. Преживяла съм турнета, концерти на големи сцени, златни тиражи, хитове, любов от хората и пълни клубове. Продължавам и досега да се радвам на тези неща. Няма нещо, което да ми липсва. Бих искала нещо, ако не съм го изживяла, а аз чисто емоционално и професионално съм преминала през цялата палитра. Да, винаги има какво още да изживее човек, но аз съм преминала през много неща и продължвам да пътувам, както се казва. Мога само и единствено да се радвам.

- Интересувате ли се от хороскопи, нумерология и вярвате ли в съдбата?

- Не много, предпочитам хюман Дизайн. Той е много по-пълен и синтезиран от кабала, астрологията и други. За мен това е свързано с човека, който си се родил. Да, има значение и подредбата на позицията на дадена планета, но това е по-общо. Хюман Дизайн е по-индивидуален, повече го усещам. Когато съм си го правила седях с отворена уста, а докато съм си правила хороскопи ми е било много общо.

- Какво планирате до края на лятото?

- В момента завършвам видеоклипа към новата си песен „Минута живот“, който трябва да излезе около 15-и август. Лентата се изработва от Валери Милев и неговия екип. Музиката и аранжиментът е на Николай Пашев, а текстът на Анастасия Мавродиева, тя пише доста текстове в поп фолка. Всъщност, аз работя за първи път и с тях, а с Валери Милев мисля, че този път се намерихме, по отношение на видеото. Смятам, че ще бъде приятно поднесено от мен за тези, които много дълго време чакат. Определено съм им длъжница, защото както се казва, не ги радвам често с нови проекти. Този път се постарах да поднеса нещо, което определено на мен много ми харесва и като видео, и като песен, и като текст. Това съм аз. Мисля, че се най-после се намерих. Аз съм човек с 19-годишна кариера и не правя песни от миналото си, а се търся в настоящето, което отнема време, защото много неща могат да бъдат актуални, но да не са за мен. Грешка е, ако човек сляпо се впуска някъде. Аз съм го правила и виждам, че това не е моят път. Това е песента, в която определено се намерих и вече знам какво искам към 2016 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица