Мъж и жена с опасност за живота след преобръщане на кола

Мъж и жена от Разградско са с черепно-мозъчни травми и опасност за живота, след като колата, в която пътували изхвърчала от пътя и се преобърнала в нива.

Пострадалите са 37-годишният О.Х. от село Голяма вода и 49-годишната В.А. от село Владимировци. Те се возели във „Форд Галакси”, управляван от съселянина на жената С.К. (24г.).

Катастрофата е станала към 11 часа в сряда, на пътя към Здравец. С несъобразена скорост той навлязъл в завой, което предизвикало излитането на колата от платното и преобръщането й. Шофьорът се разминал без тежки травми, но спътниците му се борят за живота си в болницата в Исперих. В колата се возело и 10-годишно момиченце, което за щастие е без рани.

От полицията уточниха, че С.С. имал книжка от 6 години. Проверен е бил за алкохол и пробата била отрицателна.

В исперихското село Голям поровец пък софиянец с „Фолксваген Шаран” отнесе внезапно излязъл на пътя пешеходец. Пострадалият С.И. (30г.) от Шумен е приет в болницата с охлузни рани, но без опасност за живота, уточниха от полицията в Разград. Водачът Г.Й. (54г.) от София е карал с несъобразена скорост покрай спряла в насрещното платно кола. Пробата му за алкохол била отрицателна. Заради инцидента му е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини