Дневният хороскоп на Диляна Костова

Въпреки че Луната смени знака от Телец в Близнаци, точната конфликтна точка между Марс и Меркурий предстои днес. Така че предупрежденията от вчера за риск при шофиране, грешки в общуването и проблеми в търговските сделки важат напълно и за днешния ден. Утре Хермесовата звезда (Меркурий) влиза в силата си с преминаването в знака Дева, който управлява, и ще го напусне чак на 7 октомври, тъй като ще прекара там третия си ретрограден период за годината.

ОВЕН

Пазете се от въвличане в конфликти и клюки на работното място. Може да научите информация за събития, които са се случили без ваше знание и участие, но в които са намесени името и репутацията ви по неделикатен начин. Грижи около родители и близки в болница може да ви притесняват днес. Не споделяйте с приятелите си, не ги допускайте в дома си. С позитивни емоции ще ви заредят любимият човек и децата.

ТЕЛЕЦ

Бъдете нащрек при работа с финансови документи в службата. Заради загуба или повреда е възможно да отнесете негативизма на началниците. Не е подходящо да уреждате парични въпроси с близки роднини, може да не ви излезе сметката. Същото важи за уреждане на документация с обществен характер. Планирано задгранично пътуване ще ви разочарова. Доверете се на тесния семеен кръг и останете у дома.

БЛИЗНАЦИ

Някои от вас ще получат предложение за по-висока позиция, но е много вероятно финансовите параметри да не ви удовлетворят. Моментът не е подходящ да искате увеличение на възнаграждението. Работете внимателно с пари. Информирайте се за здравословното състояние на родител. Не извършвайте банкови операции с чуждестранни фирми. Запишете курс или изберете кратко пътуване.

РАК

Днес може да се чувствате по-отпаднали и изморени от обичайното. Възможно е да си поемате трудно въздух или да усещате задух. Работата с чужбина и чужденци не е за препоръчване, както и решаването на съдебни дела и отношения със съдружници. Брачният партньор може допълнително да ви опъне нервите заради злободневни въпроси. Разрешаването на финансов казус във ваша полза ще коригира настроението.

ЛЪВ

Напрежението при вас сякаш няма край. Бъдете внимателни това да не се отрази на здравословното ви състояние. Желанието за усамотение може да бъде разчупено от навременната намеса на добър приятел. На работното място и с колегите може да се усеща тревожност. Здравословното състояние на партньор или съдружник ще ви притесни. Днес разчитайте основно на себе си за всички задачи.

ДЕВА

Ако се опитвате да решавате въпроси с обществени институции, може да изпитате сериозни затруднения. Нереализирани планове, начертани с брачния партньор, е възможно да ви разочароват и това да обтегне сериозно отношенията. На работното място също може да се усещате раздразнителни, а и да чувствате лек физически дискомфорт през деня. Останете насаме и се изолирайте от суматохата край вас.

ВЕЗНИ

Планове за започване на нова работа ще се осуетят или няма да получите желаното от началниците. Здравето на родител не е за пренебрегване, възможно е да се наложи да поемете спешно грижата за него. Същото се отнася и за децата. Не поемайте рискове в работата. Служебно пътуване може да обърка плановете с половинката и това да доведе до пререкание. Потърсете компанията на приятелите за успокоение.

СКОРПИОН

Въпроси за образованието на децата и финансирането му може да ви занимават днес. Възможно е да се заемете с уреждането на документи по този повод, а също и на тези, свързани с пътуване. Проблем може да създаде спор за имот с близък роднина. Шофирайте с повишено внимание и се стремете да запазите хармонични отношенията в дома. Преследвайте личните си цели и планове.

СТРЕЛЕЦ

Близък роднина или член на семейството може да се нуждае от вашата помощ по здравословен въпрос. Добре преценете, ако ви се наложи да вземете или особено да давате пари назаем, как ще се отрази на бюджета вкъщи. Не подавайте документи за ипотечен кредит днес. Възможно е да имате и пререкания със застрахователи по имуществени въпроси. Направете нещо полезно за себе си в духовен план.

КОЗИРОГ

Не се заемайте да оправяте договорни въпроси с роднини, нито такива с партньори, ще се изправите пред сериозни затруднения. Ако водите дела, също може да имате проблем с документи. Възможно е да стигнете до пререкания с брачния партньор или съдружниците по финансови въпроси, търсете компромис в решаването им. За вас е подходящо да вършите работа с банки и застрахователи.

ВОДОЛЕЙ

Не сте във форма, а и здравето на дете или интимен партньор може да ви тревожи. Грижи на работното място ви тормозят, а и финансовите дела не вървят гладко. Бъдете внимателни със здравето, за да няма усложнения и да не се стига до болница. Подходящо е да подписвате договори и да инициирате сключването им със съдружници. Опрете се на тях и на брачния партньор при вземането на решения.

РИБИ

При част от вас е възможно сериозно обтягане на отношенията с интимния партньор. Причина за това може да е приятелският кръг или група по интереси. Необвързаните да не започват връзка днес. Възможни са рискови ситуации в дома. Здравословното състояние на децата също може да се окаже нестабилно, вземайте мерки навреме. Работната обстановка е спокойна, разчитайте на колегите и подчинените.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл