Автобус на градския транспорт се запали в движение в София

Фестивал на трюфела готвят в Угърчин за трети път

„Хемус“ и „Кресна“ с ново поколение мостове (обзор) Направи проверка и на ремонтите по довеждащия път към тунела под Шипка

Изложение на военна техника в центъра на Сливен за Деня на Независимостта

Зоран Заев: Няма друга Македония освен нашата Западна България е България, Северна Гърция е Гърция, заяви македонският премиер

Меркел се престорила, че не вижда Тереза Мей в Залцбург

Гинка не се отказва от бизнеса на ЧЕЗ (обзор) Направиха преструктуриране в групата

Русия разположи трети дивизион С-400 в Крим

Честваха 140 години от основававането на село Константин

Учителката, превела децата пред влака във Велинград: Някои имаха нужда да отидат до тоалетната

Ликът на Найджъл Фараж се появи върху кондоми „За, когато имате тежък Брекзит“, гласи посланието под снимката с бившия лидер на ЮКИП

Синдиците на КТБ поискаха обезпечения за 240 млн. лв. Ще съберат по-голяма сума за кредиторите

БАБХ: Няма некоректна информация в докладите до Световната организация по здравеопазване на животните

Министерство на културата направи оглед на Роженския манастир след иманярското копаене

Холандското летище „Схипхол“ отмени над 100 полета

Община Пловдив спечели проект за 708 000 лв. за Общностния център в „Столипиново“

Общностният център на ул. „Вратцата“ 4 в ромския квартал „Столипиново“ в Пловдив ще продължи своята дейност благодарение на спечелен нов проект от общината на стойност 708 000 лв. и 26-месечен срок на действие.

Договорът бе подписан в Министерството на труда и социалната политика от ресорния зам.-кмет на Пловдив Георги Титюков, а целите на проекта са да се предостави подкрепа на деца в ранна възраст и техните семейства за подобряване на достъпа до здравна грижа, формиране на родителски умения и подобряване на семейната среда сред уязвимите етнически и социални групи.

Проектът включва и предотвратяване на настаняването на деца в специализирани институции, повишаване на готовността на малчуганите за включване в образователната система, както и ограничаване на предаването на бедността между поколенията.

Изпълнението на проекта пък трябва да послужи за основа за разработването на цялостна Стратегия за ранно детско развитие в България.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.