Наркоман с мачете посякъл майка си и дядо си (обзор)

Двойно убийство в софийския квартал “Хаджи Димитър”

Зависимият от хероин често вдигал скандали за пари

Полудял наркоман посече с мачете майка си и дядо си и наръга телата им с ножове и отвертки. После заключил апартамента с двата окървавени трупа и избягал. Столичната полиция издирва 27-годишния заподозрян на име Кристиян Гочев. Той е шизофреник, като психическата му болест се е отключила, когато започнал да се друса с хероин, съобщиха запознати с разследването.

Кошмарът се разиграл в жилище в блок 55-А в столичния квартал “Хаджи Димитър”. Там телата но 50-годишната жена и нейния 70-годишен баща били открити вчера по обед по миризмата. Предполага се, че двойното убийство е било извършено в сряда по обед. Съседи разказвали, че тогава за последно видели майката на Кристиян. Тя страдала от рак и се връщала то болницата, придружавана от възрастния си баща. Малко след тях се прибрал и синът и оттогава никой не го е виждал.

Комшии разказали на криминалистите, че наркоманът Кристиян често вдигал скандали за пари. За последно е бил видян облечен с къси черни дънки и черна тениска. Той е висок 187 см и има татуировки на двете ръце, стигащи до врата му. На ушите му има големи обеци.

Коментари

Задължително поле