Изригна вулканът Синабунг на остров Суматра

Борисов и Орбан поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски

Собственикът на “Милан” пред фалит

Венци за Апостола, сълзи за Павел Панов

18 души се отзоваха на апела на болницата в Търново да дарят кръв

Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Луд скочи от ІV етаж на Софийския районен съд (обзор)

32-годишен мъж скочил от четвъртия етаж на сградата на Софийския районен съд на бул. “Драган Цанков”. Той паднал на козирката на служебния вход и бил откаран в “Пирогов”. По-късно от болницата съобщиха, че няма опасност за живота му.

Инцидентът станал веднага след като съдия Гюляй Кокоева обявила, че мъжът трябва да бъде настанен принудително в психиатрия. В залата е имало лекарка, която го попитала: “Ще тръгнеш ли с мен?”, а той отвърнал: “Не.” Докторката помолила да се извикат съдебни полицаи. Чувайки това, мъжът избутал баща си, избягал от залата и скочил през отворения прозорец в коридора.

Според магистрати случаят за пореден път показвал, че сегашната сграда на СРС не е безопасна. В края на годината наказателните съдии и прокурорите очакват да се изнесат оттам, след като приключи ремонтът на т. нар. Военно НДК.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.