Вижте как Кейт и Уилиам излизат от болницата с новородения принц

Александра Богданска-Петканова на почивка без мъжа си

Шофьор на претъпкан бус “вежливо” подхвърлил 30 лева подкуп на пътни полицаи

Спираме да ядем боклуците на Европа В София бе обсъдено бъдещето на здравните системи

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич настоя за отмяна на присъдата му за геноцид

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 24 април 2018

Д-р Мирослав Ненков: Таксата при общопрактикуващите лекари трябва да се увеличи

МО купува леки коли за един милион

Славчо Атанасов: Последните 20 години по стадионите се получиха много неприятни неща

Първа лека катастрофа за новите шофьорски закони (обзор) Депутати, катаджии и чиновници изслушаха куп забележките от експерти

Държавният дълг се понижи до 25% от БВП

Общинари събират пари за главния архитект на София Симеон Славчев: Бих призовал цялото общество да се включи в тази морална битка

Димитър Делчев: В момента дясното не може да се обедини

Химическата атака в Дума била постановка (обзор)

Директорът на СДВР: Убийството в София е извършено със злоба и изключителна жестокост

Заподозреният за убийството на майка си и дядо си млад мъж е действал с много сериозна злоба и омраза, с изключителна жестокост, извършителят е психически неуравновесен. Заподозреният Кристиян Гочев все още се издирва, полицията установява контактите и приятелските му връзки, за да предположи къде би се укрил. Това съобщи в директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов пред БТВ.

Той допълни, че с ресурсите, с които Кристиян разполага, не би следвало да се укрива дълго, ако не ползва приятели и не спи на открито. Неговата снимка и данните са разпространени и по граничните пунктове.

„Всички лица от обкръжението на Кристиян Гочев са разпитани, предстои още работа с тях, по всички възможни канали търсим и се надявам да установим къде се намира това лице. Целият случай тръгна от намиране на неговата лична карта, така че лицето към момента би следвало да няма документи за самоличност”, каза директорът на СДВР.

Автомобилът на дядото на Кристиян също липсва и е обявен за издирване, въпреки че, според близките, не би следвало той да е с колата.

Ст. комисар Младен Маринов съобщи, че ще бъде направен повторен оглед и ще се извърши аутопсия на телата, за да се съберат още веществени доказателства, уличаващи извършителя.

Според него до убийството се е стигнало в резултат от съчетанието на психическо заболяване на мъжа и употребата на наркотици.

„Кристиян има освидетелстване, има престой в психиатрично заведение и най-вероятно употребата на наркотици спомага и отключва кризите, в които изпада”, каза ст. комисар Маринов.

Жестокото убийство потресе хората от столичния квартал „Хаджи Димитър вчера. Заподозреният за престъплението Кристиян Гочев нарязал майка си и дядо си с мачете.

Разплитането на случая тръгва от една изгубена лична карта. Телата са открити съвсем случайно, след като полицаи намират изгубения документ и отиват да го върнат на притежателя.

Личната карта е на основно заподозрения за тежкото престъпление Кристиян Гочев. На мястото полицаите усещат изключително силна миризма, която се носи във входа, качват се до апартамента и разбиват вратата.

Вътре намират два трупа – на майката на Кристиян и на неговия дядо. По жертвите личат следи от прободни рани от голям нож, нещо, наподобяващо мачете.

Хората от блока са потресени от касапницата. Съседите разказват, че момчето не е създавало проблеми на квартала и, че вероятно има проблем с наркотиците. Виждали са го последните два-три дни да се прибира с бира от пазара и не е имал особено поведение.

Хората от входа обаче разказват за чести скандали в семейството и периодични кризи на момчето.

Съседите са знаели за психическото заболяване на Кристиян.

Майката на Кристиян е преборила рака само преди месеци. Вместо от коварната болест обаче, загива от множество пробождания с нож. За дядо му хората казват, че е бил прекрасен човек – добър и отзивчив.

Два етажа под апартамента на ужасите живее и вуйчото на Кристиян. Той не пожела да разговаря с нас.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.