Въпреки засиленото полицейско присъствие: Малолетна изнасилена в Слънчев бряг

Малолетно момиче е било изнасилено в Слънчев бряг. Това потвърдиха от Бургаската прокуратура. Инцидентът с още ненавършилото 14 години дете станал на 26- ти юли, в 02 часа след полунощ.

Зверското изнасилване е станало на плажа.

След получен сигнал разследващ полицай при РУП Несебър незабавно е започнал досъдебно производство, съобщават магистратите. Разпитани са свидетели и е иззет ДНК материал за изследване, като е назначена и експертиза.

По непотвърдени данни момичето се разхождало със свои приятелки по ивицата, когато било дръпнато в храстите от изверга. После той избягал. В момента се издирва по описание.

След като се разчу че изнасилването е станало в района до култова дискотека в курорта, оттам яростно опровергаха деянието да е било извършено на техния плаж.

"Станало е на плажа, има ли значение къде. Уж курортът ври от полиция, а се допускат такива скандални престъпления", коментираха летовници. От полицията отказаха всякаква информация по случая. Шефът на РУП в курорта не си вдигаше телефона, за да се уточни дали пострадалото момиченце е българка или украинка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право