Пловдивчанин завари мерцедеса си с 2 кирки, забити в предното стъкло и тавана

32-годишен пловдивчанин е подал сигнал в Пето Районно полицейско управление, че е заварил мерцедеса си с 2 забити кирки в предното обзорно стъкло и в тавана, съобщиха от Областна дирекция на МВР-Пловдив.

Според първоначалната информация посегателството е извършено между 23.30 часа в сряда и 1.30 часа в четвъртък на неохраняем паркинг пред блок в район "Тракия", в който живее потърпевшият. Разследващите са извършили оглед на място и са образували досъдебно производство. Предстои материалите да бъдат внесени в Районна прокуратура-Пловдив. Причините за случилото се, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

Междувременно пловдивската полиция разобличи автора на инсцениран грабеж в града под тепетата по подаден сигнал на тел. 112 от 42-годишен мъж. Той разказал, че около 22.40 часа в района на пазара на ул. "Младежка" край областната управа в Пловдив е бил нападнат от трима непознати, които му нанесли побой и му отнели чанта с 3 банкови карти и лични документи. По случая незабавно бил сформиран екип от криминалисти, които предприели комплекс от оперативно-издирвателни действия. Скоро обаче разследващите установили, че фактите, представени от И.В., не отговарят на истината и че "пострадалият" е подал неверни данни. Срещу мъжа е започнато досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право