Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 14 декември 2019

На 14 декември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за събота, 14.12.2019

Шофьорът, блъснал 2 деца в София: Карах бавно, минавах на зелено

Тръмп: Импийчмънтът е измама

Игор Додон: България и Румъния са готови да пропуснат руски газ до Молдова, ако транзита през Украйна спре

Триумф за Джонсън, Брекзит на хоризонта (обзор)

Дете е починало, след като е било блъснато от кола на столичен булевард, друго е в болница

Джип се удари в „Голф“ след обратен завой и блокира булевард „Цар Борис III“ в София

Неизвестен откри огън по пешеходци в Торонто

Борис Джонсън призова страната към единство след разделенията, предизвикани от Брекзит

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Камарата на представителите гласува следващата седмица импийчмънт на Тръмп

Министър Петя Аврамова: Климатичните промени са причина за водния режим в Перник

Свалят чиновниците от колите на НСО Повод е катастрофата с кола на НСО, която закарала до дома му секретар на Румен Радев

Д-р Невен Енчев сюрпризира гостите си с лично приготвени италиански кулинарни шедьоври

Просторната градина край басейна на резиденция „Alchemist Von Goldenburg“ край Пловдив се оказа тясна да всички желаещи да станат част от Италианската вечер, организирана от Клуба на алхимика и неговия президент д-р Невен Енчев.

Той сюрпризира приятно гостите си с лично приготвен кулинарен шедьовър – ризото фунги с „Пармеджано-Реджано“. Ястието бе толкова впечатляващо, че дори се изви дълга опашка от желаещи да го опитат, сред които имаше и куп италиански бизнесмени.

Д-р Невен Енчев и чаровната му съпруга д-р Ваня Александрова посрещнаха с коктейл от аперол и просеко многобройните си гости, които след това опитаха салата „Капрезе“, направена от моцарела, домати и босилек.

На фона на италиански канцонети в изпълнения на участника в „Х фактор“ Александър Колев вечерята продължи с брускети с биодомати и песто „Дженовезе“, супа с морски дарове „Касерола фрути ди маре“, „Заек с маслини ала Лигурия“, „Пиле пармиждано“, средиземноморски лаврак на фурна и риба по сицилиански, тирамису и торта нутела-карамела.

Специалитетите от Апенините бяха поливани с бели и розе вина от изба „Драгомир“. Нейните собственици Наталия Гаджева и Константин Стоев също уважиха пищното италианско пиршество за духа и небцето.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.