Десетки кандидат-студенти посетиха ВТУ в Деня на отворените врати

Димитър Главчев: Не бягаме от темата за Истанбулската конвенция

Дъщеря закла болната си майка си и опита да се самоубие в Лом

Незагасена цигара подпали къща за гости в Еленския Балкан Разследват палеж на автомобил в Павликенско

Загинали са всички на борда на катастрофиралия ирански самолет

Велико Търново пoсреща Световната организация на местните власти Престижният форум е в рамките на българското председателство на Съвета на ЕС

Разследват животновъдна ферма в Ново село (СНИМКИ) Крави предизвикват ПТП-та, тъпчат гробове, нахлуват в интернат, землището осеяно с трупове на говеда

Вежди Рашидов: Надявам се, че Борисов и Радев ще се разберат като мъжкари

Самолет с 66 души на борда катастрофира в Иран

Шумен почита паметта на Апостола на свободата

Гришо срещу Федерер на финала в Ротердам Българинът досега няма победа срещу швейцареца

Тръмп разкритикува ФБР за пропуските му във връзка със стрелбата в училище във Флорида

Д-р Димитър Петров: Има тотална намеса в управлението на здравната каса

„Спейс Екс“ отложи изстрелването на испански сателит

Доналд Тръмп: Изборите през 2016 г. не са повлияни от руснаците

Д-р Невен Енчев сюрпризира гостите си с лично приготвени италиански кулинарни шедьоври

Просторната градина край басейна на резиденция “Alchemist Von Goldenburg” край Пловдив се оказа тясна да всички желаещи да станат част от Италианската вечер, организирана от Клуба на алхимика и неговия президент д-р Невен Енчев.

Той сюрпризира приятно гостите си с лично приготвен кулинарен шедьовър – ризото фунги с “Пармеджано-Реджано”. Ястието бе толкова впечатляващо, че дори се изви дълга опашка от желаещи да го опитат, сред които имаше и куп италиански бизнесмени.

Д-р Невен Енчев и чаровната му съпруга д-р Ваня Александрова посрещнаха с коктейл от аперол и просеко многобройните си гости, които след това опитаха салата “Капрезе”, направена от моцарела, домати и босилек.

На фона на италиански канцонети в изпълнения на участника в “Х фактор” Александър Колев вечерята продължи с брускети с биодомати и песто “Дженовезе”, супа с морски дарове “Касерола фрути ди маре”, “Заек с маслини ала Лигурия”, “Пиле пармиждано”, средиземноморски лаврак на фурна и риба по сицилиански, тирамису и торта нутела-карамела.

Специалитетите от Апенините бяха поливани с бели и розе вина от изба “Драгомир”. Нейните собственици Наталия Гаджева и Константин Стоев също уважиха пищното италианско пиршество за духа и небцето.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.