Стоичков пред "Труд": Трудна, но отлична победа на ЦСКА

ЦСКА спечели трудна, но отлична победа над Славия, възкликна легендата Христо Стоичков от Маями. В студиото на тв гиганта "Унивижън" Кавалерът на "Златната топка" инсталира огромна плазма, на която и негови американски и мексикански колеги изгледаха по интернет старта на сезона на Първа професионална лига.

"Поздравявам футболисти и треньорите за успеха - добави Стоичков пред "Труд". - Феновете бяха страхотни, а подкрепата им е изключително важна във всеки мач. Само заедно можем да върнем славата на ЦСКА. Когато се трудиш, резултатите идват. Поздравявам и Славия. Въпреки загубата отборът игра много мъжки и спортсменски. Сега е време да оставим коментарите на треньорите."

ЦСКА се завърна в елита след едногодишно издание във "В" група. Два гола след почивката вкара португалецът Виана, който беше и най-добрият в мача. Около 7000 души аплодираха "червената" победа на стадион "Българска армия".

"Играхме много добре и създадохме доста положения - коментира Христо Янев, треньорът на ЦСКА. - Отличавам всички, които бяха на терена. Славия игра добре, много компактно в защита. Видях, че моите момчета се борят и това ми дава оптимизъм за сезона. Трябва да радваме феновете, да се забавляваме и да побеждаваме. За ЦСКА и за мен подкрепата на Христо Стоичков е безценна."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ