Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

Задържаха мъжа, откраднал 10 гълъба и заек от пернишкия зоокът

В Бургас раздават безплатно компост

Приморско с атрактивен щанд на Ваканция и СПА Експо

Французин и алжирец опитаха да минат границата с фалшиви документи

“Уикилийкс”: Разполагаме с още материали, свързани с президентската кампания на Клинтън и Демократическата партия

„Разполагаме с още материали свързани с президентската кампания на Клинтън“, заяви пред CNN създателят на “Уикилийкс” Джулиан Асандж, отбелязвайки, че става въпрос за „извънредно интересни“ документи. Но не каза кога организацията смята да публикува този архив.

Организацията „Уикилийкс“ има на свое разположение още порции от електронните писма на сътрудниците на Националния комитет на Демократическата партия на САЩ, които бяха придобити от неизвестни хакери, предава ТАСС.

Създателят на „Уикилийкс“ също така отбеляза, че електронните системи на Демократическата, а и Републиканската партия в САЩ, са „уязвими като швейцарско сирене“, поради което кибератаки върху техните компютри са извършвани „в продължение на последните няколко години“.

Асандж за пореден път увери, че „Уикилийкс“ няма никакво отношение към самата атака, но отново отказа да разкрие източника на скандалните документи.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.