Първи промо кадър от новия “Трейнспотинг”

Кадри от оригинала, излязъл през 1996 година.

Започна рекламната кампания на “Трейнспотинг 2”

Оригиналният актьорски състав се завръща за продължението

Почитателите на филмовия шедьовър “Трейнспотинг” получиха първите кадри от продължението, 20 години след излизането на оригинала в кината. Краткият тийзър бележи началото на рекламната кампания на филм, режисиран отново от майстора Дани Бойл. Оригиналните звезди на филма - Юън Макгрегър, Джони Лий Милър, Юън Бремнър и Робърт Каралайл - се завръщат в иконичните роли съответно на Рентън, Сик Бой, Улавия и Бегби. “Трейнспотинг 2”, изписван и като “Т2”, е вдъхновен от романа на Ървин Уелш “Порно”, който пък беше директно продължение на книгата му “Трейнспотинг”, върху която е базиран първият филм.

В кратък коментар Робърт Карлайл споделя: “20-годишните, които гледаха оригиналния филм, сега са съвсем различни хора. Начинът, по който Джон Ходж е разказал всичко, очевидно с помощта на Дани Бойл, е уникален - за да стане ясно на всички как се е променил животът на героите… и дали се е променил всъщност…”

Действието в новия филм се развива две десетилетия след събитията в оригинала и проследява живота на четиримата централни персонажи. Очаква се “Трейнспотинг 2” да е едно от големите киносъбития на 2017 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино