Голямото завръщане на Кинг Конг

Това ще е най-едрият Конг в киното

Един от най-огромните във всяко едно отношение филми вече се настани в колективното въображение на масовата публика. Става дума за монументалния монстър хит в проект Kong: Skull Island, който връща легендарното чудовище Кинг Конг в просторите на голямото кино. Преди дни на конвенцията за популярна култура ComicCon бяха представени първите по-сочни рекламни и промоционални материали от филма, който трябва да излезе през март догодина.

Трейлърът очарова повечето ценители на жанра и на киното като цяло със своята комбинация от военен екшън, епично приключение и малко хорър. Историята разказва за разнообразен екип от изследователи, събрани, за да се отправят на опасно пътешествие дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг. Първите кадри впечатляват със своята грандиозност, монтажът на трейлъра е безупречен, музиката и звуковата картина носят чисто сетивно удоволствие и вълнение. Подвижните картини напомнят на “Джурасик парк”, “Апокалипсис сега” и “Пришълци”. Цветовете са ярки и наситени, в пълен контраст с модерните визуални палитри на съвременното блокбастър кино.

Режисьор на Kong: Skull Island е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон С. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.