Бойко Борисов заминава за срещата на евролидерите в Брюксел Част от централната сграда на Европарламента ще носи името на Атанас Буров

7 години затвор за мъж, опитал за мине границата с 25 кг екстази

Кейн иска триумф в Лигата на нациите

Англия с вундеркинди

Арестуваха 35-годишен мъж, изнасилил бившата си съпруга

Росен Желязков: Има съществен интерес към концесията на Летище София

Не пускат „Асикс“ да облича „лъвовете“

Продадоха последната дъвка на Съра за почти 1 млн. лева

Освободиха кмета на Червен бряг след снемане на показания

Тайните за красота на Виктория Бекъм

Организират риболовен турнир на яз. “Палици“ в Еленския Балкан

Германските християндемократи искат ЕНП да замрази членството на партията на Орбан

Жена от Монтана даде на два транша 7200 лева, третата „вноска” от 5000 лева оцеля

БДЖ пита експерти и заинтересовани за проекта за закупуване на нови влакове

Цветанов отрече договорка с бивш служител на ГЕРБ за заменените му апартаменти

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 август

На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с извършване на строително-монтажни дейности по бул. „Прага“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Разслатица“ до ул. „Св. Иван Рилски“, съобщават от пресцентъра на дружеството, цитирано от „Фокус“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Прага“ ъгла с бул. „Пенчо Славейков“.

На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Йончев“ жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.“Иван Маринов Йончев“ от ул.“Васил Петлешков“ до ул. „Скайлер“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Петлешков“ ъгъла с ул. „Иван Маринов Йончев“.

На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ефрем Чучков“ жк. „Обеля“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 12-та от ул. 7-ма до ул. 6-та, както и ул. 7-ма от ул. 12-та до ул. „Ефрем Чучков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. 7-ма ъгъла с ул. „Ефрем Чучков“.

На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Димитър Вучков“ с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Димитър Вучков“ от ул. „Капитан Петко Войвода“ до ул. „Иглика“, както и ул. „Здравец“ от ул. „Димитър Вучков“ до ул. „Теменуга“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Вучков“ ъгъла с ул. „Ален мак“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Житница“ жк. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.“Житница“ от ул. „Хайдушка поляна“ до бул. „Иван Иванов“, както и по ул. „Костенец“ от ул. „Житница“ до бул. „Иван Иванов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ срещу бл. 255.

На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Янко Велинов“ с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Янко Велинов“ №15, №17А, №17, №19
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Янко Велинов“ №15.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.