Инж. Мирослав Мазнев, КСБ: Асфалтът храни страшно много Помолихме премиера да не се огъва от политическо говорене, каза изпълнителният директор на строителната камара

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 12 декември 2018

Посланик Анатолий Макаров: Надявам се „Турски поток“ да мине през България

6 години затвор за водача, който блъсна и уби балетистa Мартин Чиканов

“Анфийлд“ по план „Ататюрк“

Кметът на Шумен срещу нова цена на водата Призовава КЕВР да преосмисли увеличението

Вътрешният министър: Не е необходима промяна на мерките за сигурност в България

Четирима пешеходци ранени за ден във Варна

Вижте протеста на строителния бранш през обектива на „Труд“ (СНИМКИ)

Иззеха 150 000 къса цигари без бандерол във Видин

Автобус изгоря във Велинград Няма пострадали при инцидента

Финансовата директорка на Huawei бе освободена под гаранция в Канада

Домът за медико-социални грижи във Варна получи дарение от „Българската Коледа“ Робот за прохождане ще помага на болни деца

Петима загинали при стрелба в катедрала в Бразилия Секунди преди полицията да го залови, стрелецът се е самоубил пред олтара

Шефът на СДВР Ивайло Иванов е предложен за главен секретар на МВР

Осъдиха безработна да плати над 10 000 лева данъци

10 384, 33 лв. данъци за недекларирани доходи дължи безработна от Разградско, която от 2009 до 2014г. изкарала 107 400, 26 лв. Сумата е спечелена в периода от 2009-2014г. включително.

Жената е съдена за данъчното престъпление, получаване на месечна помощ за дете през 2010г. и подаване на молба за подпомагане през 2012г., в която декларирала, че няма доходи.

За трите престъпления Окръжният съд в Разград й наложи общо 10 месеца лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок. Тя трябва да внесе дължимите данъци на държавата. Осъдена е да плати и общо 1 235 лв. на полицията, прокуратурата и такса на съда. Вече върнала 420 лв. детски, които не й се полагали и така възстановила щетата.

Осъдената поредна безработна с начално образование, която си докарва добри доходи, вероятно е от т.нар. „интернет булки”, които въртят виртуална любов с чужденци и изпразват джобовете им. Мъжете плащат за измислени болести и други житейски несгоди, които изгорите им от интернет преживяват, а кавалерите влизат в ролята на рицари и превеждат различни суми за спасяването им.

Почти не минава седмица съдът в Разград да не съди такава жена за недекларирани доходи и източени пари от социалните. Излъганите мъже рядко търсят правата си, а жените нямало и как да бъдат подведени под отговорност, че някой доброволно им е дал пари, надявайки се на любов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.