"Зодиак": Баш политиците били манифестиращи генератори

„Хюман Дизайн“ - новият глас на звездите

Енергични и енигматични водачи, които са двигателят на света, открай време заемат висшите държавни постове у нас

По високите етажи на властта у нас бродят манифестиращи генератори. Най-ярките представители сред тях са премиерът Бойко Борисов, бившият държавен глава Георги Първанов и бившият председател на БСП Сергей Станишев. Това разкри за „Зодиак“ специалистът по новия тип астрологична прогноза „Хюман Дизайн“ Галина Иванова.

По думите й това са изключително способни и енергични хора, чиято мисия на земята е изцяло свързана с работата им. При определени обстоятелства те съумяват да бъдат енигматични водачи. Те обичат да бъде в ядрото на живота. Най-голямата им дилема е да се научат, че истинската им сила се корени в изчакването възможностите сами да дойдат при тях, чертае „Хюман Дизайн“.

Смятат го за осъвременена астрология, понеже се използва астрологическата информация, идваща от разположението на звездите и планетите. На базата на рождените данни - час, ден, място на раждане, се генерира сложна карта на човека, представяща неговия личен потенциал и разкрива устройството му.

Основното мото на школата е независимо от случващото се, пред какви събития или предизвикателства се изправяш, без значение от това какво се случва в живота ти, да участваш най-пълноценно и коректно в него. Само така, твърдят специалистите, човек може да живее в абсолютна хармония както със себе си, така и с околния свят.

Според „Хюман Дизайн“ съществуват пет типа личности, които се определят според датата и часа на раждане. Това са рефлектор, проектор, манифестор, генератор и манифестиращ генератор. Именно последните са белязали родната политическа сцена, твърдят специалистите, направили изчисленията си за властта.

Заедно с обикновените генератори те формират над 70% от световното население. Не могат да се разкъсват на много места едновременно, но са хората, върху чийто гръб лежи светът, защото те са неговият мотор.

Четвъртият вид е т.нар. проектор, специфичното при него е, че тези хора се нуждаят от непрекъснат достъп до енергия, защото не притежават собствена такава. Представители на този тип са омбудсманът Мая Манолова и настоящият президент Росен Плевневиев. В близост до подходящ генератор те успяват да подобрят резултатите му двойно и тройно. Неслучайно другото име е съветници, но ако нямат до себе си подходящия източник на енергия, те са лениви и бързо увяхват.

„Повечето хора у нас са генератори с оттенъци на манифестиращи генератори, проекторите пък са малко. Ако в световен мащаб проекторите са около 20%, в България те са 10-15%, разликата е компенсирана от генераторите. Може би се раждат обичайният брой проектори в България, но това основно са хората, които търсят емиграция. Те излизат по света, защото България е такава държава, в която приоритет се дава на работната сила и успяват хора, които имат голям запас на жизнени сили, а проекторите трудно оцеляват в такава среда“, обяснява още Галина Иванова.

У нас нормално разпространен е типът манифестор. Този тип личност нашата цивилизация идеализира. Те са самостоятелни, не се нуждаят от чужда помощ, способни са да премахнат всички прегради и да осветят неизвестното. В световен мащаб те представляват една 8-9% от населението.

Рефлекторът е последният тип и най-рядко срещан. Той представлява едва около 1% от населението. Те са лакмус на обществото, в което живеят. Отразяват всички процеси в дадена социална група и са индикатор на това дали е здрава и благоденстваща, твърди „Хюман Дизайн“.

Нищо друго освен работа

Звездите предвещали съдбата на Дългия

„Хюман Дизайн“ определя шоумена с амбиции в политиката Слави Трифонов като чист генератор. Такава е и примата на българската естрада Лили Иванова. Те определено са отдадени на работата си и обичат да изпипват всичко до най-дребния детайл. Това стига до такава степен, че в даден момент са загърбили личния си живот и се идентифицират единствено с професията си и това да бъдат най-добрите в нея.

Много хора от родния шоу бизнес дори се шегуват с Дългия, че е практически женен за вечерното си шоу, за което пък за астролозите си има логично обяснение.

Едно от най-популярните лица на по-лекия жанр Азис се оказва манифестиращ генератор, той също много обича работата си, но това да заразява околните му идва много по-естествено. Всичко, което той прави, сякаш се случва с особена лекота и без никакви усилия, разяснява картата му по „Хюман Дизайн“.

Светът на известните предопределен

Какви са предопределени да бъдат известните, разкрива още „Хюман Дизайн“. Един от най-емблематичните проектори, каквито са и българските властимащи, е била принцеса Даяна. Прякорът й „Кралицата на сърцата“ не е избран случайно. Тя е най-обичаната британска благородничка. Нейният „Хюман Дизайн“ показва, че тя е била свръхемоционална и се е опитвала да бъде отвъд собствените си възможности през целия си живот. Актрисата Кийра Найтли също е техен представител. Тя е проектирана, за да „хваща окото“, но не само с красотата си, а и с интелекта си, който струи от нея, твърдят астролозите.

Музикантът Ерик Клептън и бившият министър-председател на Великобритания Джеймс Камерън пък са манифестори. Те умеят да се учат от грешките си, умеят да се владеят в кризисни моменти и са родени водачи.

Класически генератори са музикантът Боно и актрисата Джуди Денч. Работохолизмът и отдадеността им е общата свързваща черта. Манифестиращите генератори сред световните имена са Кейт Уинслет и Катрин Зита-Джоунс. Каквото и да правят, те винаги успяват да накарат публиката да затаи дъх и да ги въвлече, но са и много критични към себе си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл