"Зодиак": Маниите на известните

Виповете под властта на натрапчиви желания

Любов, красота, сватби и мотори са сред слабостите на родните звезди

Маниите на известните български личности са точно толкова големи, колкото и претенциите им. Родните звезди взимат пример от чуждестранните си колеги и не пропускат шанс да покажат колко са специални и различни със странните си интереси.

За разлика от световните знаменитости обаче виповете у нас сами се издават и публично разказват за нагласи. Понякога техните мании стигат до обсесии и имат общо с професионалните им занимания, но в повечето случаи става дума за непреодолимите личностни нужди да направят или да притежават нещо.

Плеймейтките са сред тези, които най-много обичат да разкриват душите си публично. В преследването на славата те често издават как се влюбват. Победителката в конкурса от 2013 г. Елена Кучкова успява да изпъкне измежду всичките носителки на короната със своята мания по определен тип мъже. Тя дори призна, че става дума за типаж, на който отговаря единствено главният герой на хитов турски сериал. Сексапилната блондинка никак не крие своите симпатии и дори настоява да се знае от кого й омекват краката.

Привидно скромната и съобразителна певица Михаела Филева шокира всичките си последователи с манията си по сватби. Според запознати тя сериозно притискала половинката си - рапъра Павел, час по-скоро да минат под венчилото. Нейното непреодолимо желание около брачната церемония било толкова силно, че отдавна е започнала да мери рокли и обувки, за да бъде перфектна в специалния си ден.

Идеята да бъде изрядна е обсебила и телевизионната водеща Ани Цолова. Тя изпитвала непреодолима нужда да е в крак с модните тенденции по света и се подлага на редица процедури, за да се сдобие с актуалната в момента порцеланова кожа, шушука се около нея.

Кучкова наточена на турска звезда

Мис Плеймейт 2013 Елена Кучкова обикновено се притеснява да говори за интимния си живот и често пъти изобщо не обсъжда своите предпочитания за мъже. Но явно дойде време и това да се промени, след като моделката разказа на всички какво иска да направи с главното лице на хитов турски сериал. Във фейсбук профила си Ели направо се обясни в любов на младия красавец Чаатай Улусой и се закани „да го изпапка“. Русокосата красавица винаги е получавала мъжа, когото си поиска, и затова бе категорична, че той ще бъде в обятията й. „Някой ден ще се запозная с този мъж“, категорична е тя.

Ани дерзае за бяла кожа

Телевизионното лице Ани Цолова стриктно следва всяка нова модна тенденция. Най-популярното движение в момента е порцеланова кожа вместо наситен бронзов тен. Водещата се подлагала на всякакви процедури, за да заприлича на световните знаменитости, на които подражава, твърдят приближени до нея.

За да опази лицето си бяло, Цолова се крие под големи шапки и прави всичко възможно слънчевите лъчи да не стигат до нея. Нейни близки твърдят, че е изключително притеснена кожата й да не се състари преждевременно . Почитателите дори одобряват манията на любимката си и я подтикват да продължава да го прави, защото резултатите били зашеметяващи.

Михаела Филева иска да се види в бяло

Поп изпълнителката Михаела Филева не спира да прави планове за сватбеното си тържество. Певицата буквално била обсебена от това да се види в бяло и не дава грам спокойствие на дългогодишния си приятел Павел. Въпреки че все още не блести годежен пръстен на ръката на брюнетката, тя вече мери булчински рокли и планира грандиозното празненство до най-малката подробност.

Близки на рапъра разказват, че той изобщо не е готов за такава голяма крачка, защото първо иска да работи върху кариерата си. С Филева са заедно от няколко години и живеят под един покрив, като само веднъж са се разделяли за кратко. Тогава певицата му дала ултиматум за връщане - или сватба или нищо, заради което сега е сигурна, че венчавка ще има.

Мачовци с мотори

Разбивачите на женски сърца Калин Врачански и Владо Карамазов са известни с манията си по всякакъв вид мотори. Сексапилните актьори обожават екстремни преживявания и високите скорости, които единственото возилата на две гуми могат да им предоставят. Близки до тях твърдят, че понякога манията им по машините води до безразсъдно харчене на пари. Те давали всичките си спестявания, за да се сдобият с поредния мощен мотор.

Двамата изобщо не се притесняват от обсесията си. Даже точно обратното - не пропускат да се похвалят с всяка нова придобивка и непрестанно припомнят на всичките си последователи колко големи стават техните колекции.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица