Бербатов и екипът му към БФС: Защо в публикуваните решения на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове?

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип отново се обърнаха към настоящото ръководство на централата, за да зададат своите въпроси относно изключените 41 клуба.

В страницата на "Р-Еволюцията е тук" във Фейсбук Бербатов и екипът настояват да бъдат обявени кои са въпросните изключени отбори, както и какви са причините за това решение на Изпълкома.

Ето и какво още написаха Димитър Бербатов и неговите приближени:

"Докато създават каша след каша в българския футбол и схема след схема, за да продължат проваленото си управление, така наречените отличници от Бояна, парадиращи със своята прозрачност, продължават да мълчат за теми, по които би трябвало да имат отговорност към футболната общественост и към клубовете - членове на БФС. Като безпардонното тайно изключване на нови 41 клуба, случило се на последното заседание на Изпълкома - без дори да се предоставят имена на клубове и да се разглеждат конкретни поводи за изключване на конкретен клуб. Удобен "празен списък", в който впоследствие да може да бъдат попълнени "неудобни" клубове. След като Борислав Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома гласували да се изключат 41 клуба, без дори да знаят кои са и какви са евентуалните провинения конкретно за всеки, прозрачните от Бояна продължават да крият тайната си схема.

Футболната общественост и футболните клубове имат право да знаят!

Кои са изключените 41 клуба?

Защо в публикуваните решения от заседанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове?

Отделно си остава и въпросът към членовете на Изпълкома: Не ви ли е поне малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без дори да са ви предоставили имената им?"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ