Bet365 - Спортни залози в Бет365 България

Bet365 е предпочитан сайт за спортни залози, в който се публикуват тиражи с хиляди събития всеки месец. Освен предвиждания преди началото на срещите, операторът приема прогнози в реално време. Това ръководство ще ви даде инструкции как да залагате в Бет365 и ще ви покаже какви помощни функции може да използвате.

Бет365 БГ – Обща информация

✅ Минимален депозит Депозирай 10лв.
⚽ Минимален спортен залог Заложи 0.25лв.
⭐ Начален бонус спорт Вземи 100% до 100лв.
Оферти за залози на коне и хрътки Разгледай

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и вземете Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org

Bet365 регистрация – Стъпки

Необходима е bet365 регистрация за участие и създаване на залози. По този начин потребителят се идентифицира в системата, потвърждава на колко е години и се съгласява с общите условия.

Бет365 БГ приема клиенти единствено ако са пълнолетни, живеят в България и имената им не присъстват в регистъра за уязвими. Също така всеки участник има право на един акаунт, а ако се установят повече сметки с еднакъв постоянен адрес или идентично IP, те се затварят.

Присъединяването към Bet365 BG е важно да следва долупосочените етапи:

Стъпка №1: Зареждане на формуляра за регистрация

Българите, които желаят да се включат в Бет365, имат една фундаментална задача – да се регистрират. За целта се попълва онлайн формуляр с лични сведения, който се отваря от бутона “Нов Клиент”. Процедурата може да се премине както през настолния уебсайт, така и през мобилните апликации.

Стъпка №2: Посочване на държава

Ако влизате в Бет 365 през български IP адрес, в полето автоматично ще се отбележи “България”. В случай че има грешка, натиснете върху името на държавата и изберете България от падащото меню.

От 2023 г. Бет365 изисква удостоверяване на геолокацията и не позволява участие в българската версия от чужбина.

Регистрирай се в Бет365 *Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и вземете Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org

Стъпка №3: Попълване на лична информация

Следва да се въведат данни за самоличността, с които bet365 ще ви идентифицира и ще провери на колко сте години. Те са:

 • Пол;
 • Име и фамилия;
 • Рождена дата;
 • ЕГН.

Bet365 спазва законите за защита на личните данни на България и ЕС. Всички сведения се съхраняват на сигурно място и не се предоставят на трети лица, затова може да сте спокойни за поверителността им.

Стъпка №4: Контакти и адрес

За да ви държи в течение с новите бонуси, функции и продукти, bet365 изисква предоставяне на контактна информация. Тя се използва също за незабавна връзка с вас, когато има необходимост от споделяне на навременна информация.

Британският оператор Бет365 събира: електронна поща; мобилен номер и постоянен адрес. Не попълвайте невярна информация, защото няма да получите възможност за активиране и верифициране на акаунта.

Стъпка №5: Избор на данни за вход

При всеки опит за вписване в системата на Бет365 ще се изискват две неща: парола и потребителско име. Те трябва да са уникални и надеждни и да не се споделят с други хора.

 • Потребителско име – от 6 до 14 символа
 • Парола – над 6 символа, включително цифри, специални знаци, малки и главни букви

За финал може да попълните промо код, с който да вземете подсилен бонус.

Задължително прочетете правилата на букмейкъра и маркирайте, че сте съгласни с тях. След това натиснете “Включи се в bet365” и активирайте профила по имейл.

Bet365 спортни залози – видове и какви са пазарите

Колкото повече опции за прогнозиране, толкова по-голяма е вероятността да се заеме печелившата страна. В bet365 спортни залози има богатство от пазари, особено към футболните събития. Пред потребителите се разкриват различни варианти за предвиждане на мачовете като:

 • Краен резултат;
 • Брой голове;
 • Двоен шанс;
 • Играч да отбележи;
 • Двата отбора да отбележат гол;
 • Точен резултат;
 • Първо полувреме/ Краен резултат;
 • И други.

Маркетите се поделят в категории, в зависимост от това какво се прогнозира. Например в секция “Азиатски” са добавени подвидове на хендикап пазари, гол линии, брой корнери.

Феновете на тениса отгатват не само кой ще спечели съответния двубой, но и колко сета ще се изиграят, под/над геймове, точен резултат. Част от пазарите крият минимален риск и са оценени с по-ниски ставки, но други получават високи коефициенти.

Когато се предвиждат високорискови събития, препоръчително е да се използват системи. В Бет 365 има множество комбинации като Хайнц, Супер Хайнц, Щастливи 15, Голиат и т.н. Те са налични в електронния фиш, след като се изберат необходимия брой срещи.

Разбира се, bet365 допуска единични залагания и участие в прави колонки. При синглите няма нищо сложно – прогнозира се един мач и ако предвиждането е правилно, се изплаща печалба. При акумулаторите е важно да не се допускат грешки, защото талонът се урежда като успешен, ако всички прогнози са точни.

Един от големите плюсове на Бет365 БГ е функцията за прекратяване на залози. Тя се нарича Cash out и се прилага, когато желаете да преустановите давността на талона и да приберете ранна печалба. Освен цялостен, има и частичен Кеш Аут, който служи за затваряне на дял от общия залог.

Уреждане на залог в bet365

Bet365 има политика за уреждане на залозите, която следва неотлъчно. Тя е разписана подробно в уебсайта на компанията, а това са най-важните точки, които е важно да знаете:

 • Акумулаторните залози се отчитат като печеливши, ако всички прогнози в тях са правилни.
 • Има азиатски гол линии и хендикапи, които се отбелязват като половин печеливши или половин губещи спрямо условията им.
 • Присъжда са Равен резултат, ако двама или повече състезатели са финиширали на една и съща позиция (б.а. – важи за конни надбягвания, моторни спортове, голф и други). Облогът се разделя на броя печеливши участници и след това се умножава по ставката на избраната селекция.
 • Bet365 има право да анулира залог, ако установи възползване от неточен коефициент.
 • Бет365 прилага Правило 4, когато състезател се е отказал от турнира. В такъв случай, коефициентите на останалите играчи се намаляват спрямо вероятностите им за успех.
 • Залогът се урежда като отменен, ако: срещата не се е провела до 5 дни; състезател е напуснал игрището (напр. в тениса) или мачът е прекратен преди изтичане на редовното време.

Bet365 - Функции за залагане

Известия на живо За събития по ваш избор
Мач и състезания на живо За определени събития
Подсилена печалба За определени мачове
Подсилен залог За определени пазари
Бърз залог За залози преди мач и на живо
Пряко предаване При налични средства в сметката

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и вземете Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org

Раздел “Резултати” в Бет365 съдържа информация за всички пазари и как са уредени от букмейкъра.

Ако забелязвате грешка, може да подадете оплакване към съпорта и да предоставите доказателство за крайния резултат. За целта използвайте официални източници като сайтове на лиги и турнири.

Bet365 на Живо

Възможностите, които дава bet365 на живо, не могат да се открият в други букмейкъри. Разделът с активни събития е добре подреден по спорт, шампионат и начален час. Първи са позиционирани футболните залози, следвани от тениса, баскетбола и останалите дисциплини.

Участието в live залози прилича на това преди началото на срещите. И тук се налага да посочите селекции, да изберете вид на фиша и да попълните сума в обозначеното поле. Но също така има разлики, тъй като коефициентите на живо се актуализират постоянно, а част от пазарите се блокират. Например, ако отбор е близо до изпълнение на ъглов удар, всички опции за корнери се затварят, докато не завърши нападението.

За да спести усилия на залагащите, Бет365 осигурява автоматично приемане на обновените ставки. Може да се съгласите с всички корекции или само с тези коефициенти, които са повишени.

Анализирането на мачове в bet365 залози на живо е изключително лесно, защото има изобилие от ресурси и помощни материали. Букмейкърът предоставя хронология на срещата по минути, пълна статистика за двете полувремена, визуализация на случващото се на терена.

Част от спортните събития в букмейкъра се излъчват в реално време. Тази услуга се активира единствено ако потребителят притежава профил и има налични средства в сметката. Bet365 предава на живо едни от най-вълнуващите първенства и турнири, а към определени срещи има коментар на български език.

За разлика от безплатните стриймове в интернет, прякото предаване на Бет 365 е с минимално забавяне (до 3-5 секунди), няма реклами и не прекъсва. Могат да се гледат мачове на живо както през компютър, така и през мобилно устройство.

Оферта за нов клиент

Какви спортове предлага Бет 365

Бет 365 удостоява българските потребители с разнообразие от дисциплини, които могат да се прогнозират предварително или на живо. Това, което разграничава бет365 от останалите сайтове за залози са офертите, които предлага за спортни събития с коне и хрътки. След посещение на спортния фрагмент се разкрива списък с всички спортове, към които има активни събития. Те са класифицирани по интерес, като най-отгоре попадат: футбол; тенис; баскетбол; хокей на лед.

Футболните залагания са любими на голяма група от хора. Затова bet365 ги поставя на пиедестал и приема предвиждания на мачове от Англия, Германия, Франция, България и 100+ други страни. След посочване на държава от списъка, в централната зона се появяват първенствата и купите, които се организират в нея. Естествено, Англия предлага най-голямо количество дивизии, като се започне от Висшата лига и се достигне до регионалните шампионати.

Европейските турнири намират специално място в тиражите на букмейкъра. Бет365 добавя най-много опции за залагане на мачовете от Лига Европа, Шампионска лига, Лига на Конференциите и Суперкупа на УЕФА.

Тенис надпреварите също попадат в програмата на букмейкърската къща. Освен елитни събития на ATP и WTA, в bet365 bg има ниско ранкирани състезания от календарите на ITF и Чалънджър.

Други спортове с голямо покритие са: баскетбол; хокей на лед; волейбол; Формула 1 и електронни спортове.

Bet365 приема също залози на някои екзотични игри като келтски спортове и голф, а също така дава възможност за прогнозиране на риалити формати и политика.

Виртуалните спортове се търсят от потребителите, когато има прекъсвания в календарите на футболни и тенис състезания. При тях няма пауза, а продължителността на срещите е до 5 минути. Бет 365 предлага софтуерни прототипи на водещи дисциплини като баскетбол, дартс, футбол, крикет, НФЛ, колоездене.

При залагане на виртуални събития трябва да активирате фиша преди началото на кръга, тъй като не се приемат прогнози в реално време.

За българските потребители са осигурени залози на Първа и Втора лига по футбол, Купа на България, НБЛ, Супер Лига по волейбол. Също така срещите на Григор Димитров се следят под лупа от букмейкъра и пристигат с най-много опции за игра.

Начален бонус

Bet 365 – Как може да депозирате и теглите

Извършването на финансови операции в bet 365 е задължително, ако се целят реални печалби. Непосредствено след регистрация и верификация, в игралния баланс може да се депозира, като се използва някой от предложените методи.

Проучване показва, че масово се внасят средства с банкови карти. Bet365 поддържа различни типове, но преводът се приема единствено ако имената на потребителя съвпадат с тези върху пластиката. Също така картата трябва да е издадена от българска банка.

Възможно е да се генерира 10-цифрен код в Бет365 БГ и да се плати на каса. Други варианти за превеждане на средства са дигиталните портмонета, предплатените карти, банковият трансфер.

В страницата за депозиране има падащо меню с всички разплащателни способи. След посочване на някой от тях, до полето за въвеждане на сума се появява информация за минималния праг. Задължително е да посочите стойност на транзакцията и да я потвърдите с необходимите данни. Плащането в bet365 е защитено с 256-битово криптиране.

За изтегляне на печалби от букмейкъра има няколко условия:

 • Акаунтът трябва да е преминал пълна верификация;
 • Разплащателният метод, използван при депозит, е нужно да бъде потвърден;
 • Депозираните средства подлежат на еднократно превъртане;
 • Бонусите е задължително да се освободят в посочените срокове.

За разлика от депозитите, тегленията отнемат време, защото операторът извършва справка на транзакциите и залозите. Най-бързо се изплащат печалби към електронни портмонета (e-Wallets), докато най-бавни са трансферите към банкова сметка. Bet365 не таксува преводите, но банката може да начисли малка комисионна.

Bet365 Mobile

В наши дни е изключително важно букмейкърите да приемат залози през телефон, защото над 70% от потребителите участват през преносими устройства. Bet365 Mobile е точно такава услуга – осигурява безпроблемни залагания от разстояние.

Единият от вариантите, чиито ресурси обаче са по-ограничени, е мобилната версия. Тя е пригодена за всички браузъри и се зарежда през устройства с различни системи. През нея може да се създаде акаунт, да се осъществи депозит и да се изиска теглене, но няма как да се залага без удостоверяване. Затова повечето клиенти на Бет 365 решават да изтеглят приложението за своята система – iOS или Android OS.

Bet365 приложение за Андроид

Статистиките сочат, че това е най-използваната операционна система за телефони и таблети. Много потребители разчитат на нея, затова и bet365 разработи програма за Android. Тя не е налична в Play Store, но може да се изтегли свободно от мобилния сайт на оператора.

Важно: За да свалите файла от bet365.com, влезте в настройките за защита на телефона и разрешете теглене на програми от чужди източници.

След като маркирате бутона за теглене на Bet365 Android, ще се наложи да изчакате около 30 секунди. Впоследствие отваряте файла с инсталационната програма на смартфона и следвате инструкциите, зададени от нея. Изисква се приемане на общите условия и потвърждаване на заявката за инсталиране.

Ще се появи известие за неуспешно изпълнение на процедурата, ако липсва достатъчно памет или се разчита на Android преди версия 4.1.

Bet365 app за iPhone

Много по-лесно е за притежателите на устройства на Apple да изтеглят bet365 app. Това се дължи на наличието на софтуера в официалния магазин (App Store). Изписвайки наименованието на оператора в търсачката, веднага ще се появи апликацията му за спорт, заедно с линк “Изтегляне”.

Програмата за iOS пристига с детайлна информация, касаеща: размер; необходима версия; поддържани езици; провайдър и т.н. Също така има мнения от потребители, които в по-голямата си част са положителни. Те споделят, че са впечатлени от приложението на bet365 и благодарение на него получават всички продукти на едно място.

Апликацията може да се свали не само на iPhone, но и на iPad. Тя се приспособява към екрана на таблета, за да осигури перфектна графика и видимост на всички бутони и сегменти.

Изтегли Bet365 приложение *Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и вземете Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org

Bet365 Authenticator

Bet365 authenticator е сравнително нова процедура, която всеки потребител на bet365 е задължен да премине. Тя се различава от верификацията, защото не проверява самоличността на клиента, а неговата геолокация, т.е. къде се намира към настоящия момент. Целта е да се избегне участие в българската версия на букмейкъра от чужбина.

Ако залагате в bet365 през настолна или мобилна браузър версия, ще се наложи да изтеглите апликацията “Bet365 Authenticator”. С нея ще потвърждавате всеки един залог в сайта.

Например, след като създадете фиш в десктоп режим, ще изскочи QR код на екрана. Той се сканира с Bet365 Authenticator и ако всичко е наред, ще се появи бяла отметка за одобрен залог.

За да се избегнат всички тези стъпки и затруднения, най-доброто решение е да се свали bet365 mobile app за спортни залози. При използване на bet365 удостоверяване няма допълнителни изисквания, освен активиране на текущото местоположение. Системата автоматично отчита дали се намирате в България, за да ви позволи да залагате.

Интерфейс и функционалност на bet365 платформата

Множеството положителни отзиви за bet365 BG са продиктувани както от богатите тиражи, така и от практичността на платформата. За разлика от други онлайн букмейкъри, Бет 365 залага на изчистена визия и фокус върху спортните залози.

Всеки продукт на компанията е обособен в самостоятелен фрагмент. Благодарение на менюто могат да се посетят другите секции - Казино, Казино на Живо, Покер. Участва се с единна сметка, без да се прехвърлят средства.

Страниците в bet365.com се зареждат незабавно дори в натоварените дни, когато има много залагащи в платформата. Фишовете се одобряват веднага, което се оказва плюс при залагане в реално време.

Откриването на сметка в уебсайта не е никак сложно и не коства много време. Стъпките са ясно разписани в онлайн формуляра, а ако допуснете неточност, ще се появи известие за нужна редакция. Активирането на профила се осъществява бързо, тъй като приветстващият имейл от Bet365 пристига на пощата ви за секунди.

Най-сложната процедура в Бет365 е верификацията (KYC). Тя дразни някои клиенти на букмейкъра, но от друга страна, те получават по-добра защита на сметката и парите в нея. Благодарение на двустепенната проверка при вход, SSL сертификата и допълнителните системи за сигурност може да се чувствате спокойни при участие в Бет365.

Каква е защитата на данни в Бет365?

Ако планирате залози в bet365, няма как да пропуснете етапите на създаване на профил и идентификация. И в двата случая се предоставят лични сведения, за да се гарантира, че живеете в България и сте над 18-годишна възраст.

Няма причина да се притеснявате за сигурността на личните данни. Bet 365 е легитимен оператор, който следва законите на българската държава и Европейския съюз. Вашата информация се криптира от системата и няма как да достигне до външни лица.

Функцията на SSL сертификата е важна, особено при разплащания в сайта. Данните на банковата карта се шифроват на секундата, за да не могат да се проследят.

На практика SSL сертификатът служи за криптирано общуване между браузъра ви и сървъра на Бет365, което е изключително полезно. Той се актуализира веднъж на 365 дни и важи както за настолната, така и за мобилната версия.

Бет365 контакти и клиентско обслужване

Връзката със съпорта на bet365 Bulgaria е бърза, надеждна и качествена. Към операторите на компанията могат да се отправят различни въпроси, но при условие, че се спазва добрия тон. Получават се мигновени решения на проблеми, касаещи бонусите, регистрацията, плащанията и залозите.

Възможностите за комуникация с екипа са няколко. Най-използван е чатът на живо, който е вграден не само в десктоп сайта, но и в мобилните приложения. От участника се изисква да се представи, въвеждайки имейл и имена, и да сподели повече за възникналия проблем. Ако няма хора на опашката, съпортът отговаря незабавно.

Допуска се задаване на въпроси на имейл и по телефона. В страницата “Контакти” на bet365.com са изброени всички начини за връзка, а освен това има помощен център с отговори на основните запитвания.

Често срещани въпроси

Важат ли продълженията при залози на футбол в Bet365?

Не, залозите се уреждат спрямо резултатите в редовното време (90 минути), освен ако не е посочено друго. Това правило не важи при залагане на баскетбол и хокей на лед.

Колко селекции могат да се добавят в Bet365 Bet Builder?

Възможно е “Създай залог” да се използва за съставяне на акумулатор с максимум 12 пазара от едно събитие. Задължително е всички направени прогнози да са успешни, за да се изплати печалба от Bet Builder.

Допуска ли се споделяне на залог от bet365 mobile?

В iOS приложението на bet365 BG има опция за споделяне на залог, която е видима след активиране на фиша. По този начин направените прогнози могат да се споделят с приятели или в групи в социалните мрежи, за да поискате мнения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове